Sega vidov na stranata. I prirodno e isto kako koga si bila ti 70.000. A za sto plati 20.000 povekje?
greska sum pisala 70.700 bese priroden poragaj koga jas se porodiv sega vidov na smetkata, ostanavme plus eden den , i plus krvna grupa za bebeto, bris od ocinja, eho na glavce...
ako si rh negativ po protokol pravat krvna grupa, ako ne ne mora, ama ete ubavo e odma da se znae krvnata grupa na bebeto, brisevi eho toa ne se zadolzitelni , jas deka imav problemi so bakterii vo bremenosya pa zatoa mu napravija bris.
Ај искуство некој што се пораѓал во Систина. Дали повеќе го форсираат царскиот таму? Јас сакам природно, па затоа. Е сега ако се мора царски, ок. Ама од чиста мира не сакам царски.
Не форсираат, јас се породив таму, напротив се повеќе за природно. Инаку за парите што ги лупнав таму зажалив, третманот е супер, но мене ми заборавија дел од плацента, а таква грешка не смеат да си дозволат.
@augustd кога забележаа дека имаат направено пропуст? И како се поставија во однос на тоа? Бидејќи кога треба да се плаќа и препраќа први се за тоа да ти начукаат цена!
Јас не поведов постапка и не ни планирам. Ситуацијата беше приметена од мојот матичен гинеколог. Јас само обавив приватен разговор со болницата. Го имам отпусното писмо каде што е наодот уреден. Јас само пишав дека зад затворени врати секаде изгледа сјајно, но грешки се случуваат.
не форсираат точно, настојуваа да ме породат природно иако не одеше баш ко по книга породувањето, и успејаа.
Па се случуваат грешки. И државно се случуваат и приватно. Тоа е. Сепак ми е жал што ти се случило тоа.
Решивме да се породам во ремедика бидејќи цела бременост ја водев таму Утре сум на преглед па да видиме што ќе каже др Карлично е свртено и ако остане до вторник така, во среда највероватно ќе ме породат царски тогаш ќе бидам 38+5
Мешиња, дали знаете во приватните болници од која недела најрано примаат за пораѓај и дали имаат неонатологија?
Извини што упаѓам вака за парите што си ги дала во систина и те како не треба да направат ваква грешка а поготово не од докторката која не е баш млада и неискусна па тамо не се пораѓаат дневно триесет трудници па да не обрнат внимание значи катастофа ни е здравствово ај од државни да разберам ама плаќаш приватно и вака да се случи немам више коментар