лајкот ти е за поддршка. Издржи мами па дома сите заедно ке уживате. Ме убива чекањето и деновите без моите
Смее на рецепција да се остави балон во систина и да и го качат во соба на родилката? Па и за ремедика ако знае некој нека пише.
Кукла, а сега сликаат ли на излез со ситуацијава? Не ги видов тоа коцките А одма десно првата врата, мислам пишуваше апартман, како да видов и балон и посета, може грешам @Happyinlove
Може да се сликате, не е проблем. Нас и ќерче ни дадоа да го внесеме за сликање. Посета од 10-12. Балони кај никој не видов. Ние од претпазливост директ дома ги однесовме
Ви го мерат ли бебето на секоја контрола? Јас еве 38+, веќе трета недела идам за цтг и на ехо воопшто не ме гледаат, последниот пат го меревме во 36та, инаку ова за ремедика е.
Исто и мене ме немаат видено на ехо од 36та во ремедика. Следна недела рекоа ехо ќе прајме тогаш ќе сум 39та
И мене не ми правеа ехо, кај Ефремовски бев и ми рече се што требало он да знае го гледал на цтг. Ама јас првпат трудна, неискусна, корона time, го напнав во 38ма недела и ме виде на ехо, се си беше супер, бебе мислам 3.5кг беше тогаш и толку
Мене ме гледа и на ехо и ми го мери, последен пат во 38, само шо рече дека не може веќе убаво да се измери оти е големо па од прилика ми кажа. Дали оти му закажа царски па ме гледаше до кај е шо е како е ама претпоставувам си знаат докторите ама тоа од 36 да не го види ми е некако многу
Ниту би одела во посета на болница, ниту би примала некој и да е дозволено. Ни на државно, ни на приватно. Зошто да се ставате вие, а и други во дополнителен ризик?