Да не те зезнат распрашај се на време. И јас сакав, ама доцна било кога не примија. Имаат некој маркетиншки трик. @Brpbrp ако е толку едноставно зашто не завршија у мој случај работа со личност што работи во државна фирма? Нели треба да не е комплицирано? :/ Ме зачуди сега...
Не знам искрено ние немавме никаков проблем си ги подадовме документите и не известија за три дена дека е одобрено...да не е проблем дека си вработена во државна фирма?
Еее може тука ни е грешката, ние од болница аплициравме, мислам дека беа по документи порано, им рекле дека е рано ...
И мене така ми кажаа дека е рано. Ние пред 2 недели се распрашувавме и кога им кажав дека терминот ми е Декември ми рекоа рано е. Нас не ни кажаа за плус документи само договор од работа. За са бидам спремна ве молам кажете ми што се ви побараа. Благодарам.
Лошо сум разбрала. И одобриле на мајка ми само со документ, оти она аплицираше , ама и рекле прво да ги плати парите ќеш па да аплицира. Не знам детално баш и не памтам што од услови не и одговараше...
Мамички се породив На 02.11.се роди мојот јунак.Се породив во Систина Царски(карлично бебе) и имам само пофални зборпви за цел персонал.Ме породи Палчевски господ здравје да му даде .Уште сме тука,се гушкаме се запознаваме .бебе 4.100 убав на мајка
Честитки мајка, да е живо и здраво бебенцето, големо да расти, гордост ваша да биде. А тебе што поскоро закрепнување.
@hana@@ да сте живи и здрави и брз опоравак! информација за намалени цени на пцр тестови за корона во систина: https://acibademsistina.mk/namaleni...a-privatna-laboratorija-na-adhibadem-sistina/
Мајки се породив во Систина на 27.10. 2020 и тоа беше најдобрата одлука што ја имам направено. Царски со близначиња бев и само пофални зборови за сите.
Честитки , ќе чекам детално во породилни, бидејќи и мене ме чека истото па би сакала да го слушнам целото искуство
Да со цимерка бев Не носевме маски во соба воопшто визита кога доаѓаше они носеа ние не. Само др Марина педијатарот ни пререче дека со бебињата во соба мораме маски да носиме друг никој не правеше проблем.
Кога ме однесоа во собата имаше едно девојка, два дена пред мене породена (тие два дена сама била), два дена бевме цимерки, а останатите два дена бев сама во соба. И двете бевме со царски рез и не носевме маски. Има опција и да си сама во соба, само не знам колку се доплаќа од вечер.
Мајки, да не знаете во систина дали се наплаќа цтг? Нареден четврток сум на преглед а воедно и цтг рече докторкава па да знам да бидам спремна? Фала однапред