Некој скоро што се породувал во Систина да каже дали даваат сертификат за новороденчето, колекција од бекутан, дали сликаат во катчето и дали има фризереј со коронова ?
Девојки некоја од вас што сте породени во приватна болница дали бил здравствено приватно осигуран па да му покриле дел од сумата за породувањето?
Да, јас. Покриваат колку што пишува во договорот, на пример ако ти е полисата со договор да ти покријат до 70.000, тоа го покриваат останатото си го доплаќаш.
Даваат и влошки и гаќи буквално само пуњач и лабело треба и ништо друго дури и влажни марамици има буквално се
Шта речи Јас ја измарширав глава незнаев кај ми е, со плачки си отидов, она уште упорна ама ќе те освежам малце
Зошто да не му е дојдено, јас во Ремедика 2 пати им побарав фен да се исфенирам.. па у Систина сигурно фризури не прават, зашто да не едно фенирање што трае 10 минути...
Исто. Само се фенирав па 5 дена не знаев што со себеси. И маскара обавезно да си носите. Па убава да се излезе со бебе.
Ahaahahah sekoj si znae najdobro za sebe. Mene malce smesno mi e da dojde nekoj da te fenira za da iskocis od bolnica. Mislam deka nikoja od nas nema da odi na zabava posle toa. Ama pak ke recam sekoj si znae najdobro za sebe. Pozdrav
И јас така го сфаќам. И си се дотерав не искочив во тренерки. Бебе го дотеруваме, зашто па да не и мајките. Плус тоа и не се трпам со неизмиена и несредена коса. Не дека ќе одам во диско. Не со 100кг шминка. Ама пудра, маскара и моливче за веѓи, како што се шминкам секојдневно. Не би сакала гроги да си дојдам дома.