Ради коронава е така Мм беше само на првиот преглед. После ни по пораѓај не му се јавија дека се минало ок. За првото, одма него му ја однесоа. Ја барал Станка да праша дали е се ок.
Кој доктор во систина го препорачувате за царски и кога да закажам преглед - не ја водам бременоста таму и сум 30 неделс
Можеш да си закажеш преглед чисто ради запознавање со докторката, после 32 недела мислам најдобро. Таман 8ми месец Препорака за Петровска и од мене,пошо сум кај неа овојпат, ма да мислам сите се одлични доктори таму,нема утка.
И јас замерка тука голема имам. Никој не го извести сопругот случајно на скали ја сретнал докторката и му кажала.. а мене ми беше кажано као ке го известиме одма...топки. Дремел избезумен лево десно. Во ремедика ова
Не е во ред. И мојор избезумен ја барал педијатарката дека знае она порано излегува од операцијата. Она дојде и на интензивна да ме види и да ми каже. Гинекологот си заврши работа и ајт чао.
Ova e bas neocekuvano od privatna bolnica ama verojatno obemot.si.go pravi svoeto. Pisete im predlog/poplaka da se svestat da si napraat procedura civa rabota e javuvanjeto na soprugot. Jasno e deka site imame mob i odma prvo na nego ke se javis ama sepak red e da izvesti i bolnicata kako mu se zenata i deteto.
Jasno e deka ima period koga nemas ama stom go fatis kaj mazot zvonis. Muabetot mi bese ne e ko porano koa ic se nemalo pa javuvale radi toa, treba i sega da javat i pokrai toa sto nie site imame i prva prilika ke zvonime i pratime.slika valjda
Па стварно е да се избезуми човек. Леле греота за мт, стварно. Арно бил прибран,знам еден маж пред два месеци голема кавга направил за истово.
После царски кога лежев на интензивна дојде сестра и ми рече дали сакате да ви дадеме телефон да се јавите на сопругот, и одма се јавив да му кажам јас дека се е добро и јас и бебенца. Ова во Систина
Treba odma stom zavrsi poragaj priroden carski seedno nekoj vraboten da krene tel i da javi na tatkoto deka mama i beba se ok ili sto i da e da mu soopsti