Супер е докторот он е меѓу основачите на Мала Богородица и успешен доктор, не е намќор како Димчев. Димчев од секогаш ми бил антипатичен ни на живо се смее ни на мртво плаче, изрод со кратки зборови
Јас искрено само кај Панчевски сум бум била на прегледи, тој ме породи и ми ја водеше бременоста. Толку е позитивен и те смирува за секоја ситуација. Денот кога се пораѓав докторот од одмор дојде зошто порано добив болки, влета во сала во тренерки, облече мантил и се фрли на работа. Лесен пораѓај за 20 минути се породив и уште 2 ден бев на нозе. Топло го препорачувам.
Исто искуство имам и јас со Палчевски, цела бременост(втората) ја поминав брз стрес поради него. Многу позитивен доктор, пред се човек
Исто за Димчев немам добар збор,а сите го сакаат ,пред пет год.на скрининг а бе ни збор не ми кажа за бебето,ни проток виде ни бутур,за потоа на 23 недела да видам дека бебето заостанува,ништо не презеде тогаш и за жал го изгубив тоа бебе и се уште сум со празни раце.
Следен пат оди кај Гордана царица е жената се гледа се прати и она прави скрининзи али Димчев како старее така се бетер и бетер е. Жал ми е за твојата загуба, се надевам дека ќе бидеш што побрзо со бебенце во раце
Зошто не се пожалите од докторов на приватно за разлика од државно одма превземаат мерки. Зошто зависат од пациентите огромни суми се плаќаат за таков однос не вреди.
Мислам рече членката дека веќе се пожалила, и понудиле бесплатен преглед со друг доктор. Другарка што требаше да прави скрининг кај Димчев сега и рекле да одбере друг доктор, дека Димчев бил пратен на одмор. Дали заради жалбата не знам.
Ништо чудно, знам за друг доктор од кој се имаат пожалено бил пратен така на одмор, плус од плата 6 месеци му крателе. За разлика од државните кај што и ќотек може да добиеш, овде бар се превзема нешто.
I mene mi padna cudno, sakav da zakazam za vtor skrining, za pocetok na Oktomvri i celo vreme mi vikaat nema raspored, a se raboti za edna nedela od sega. Porano sum zakazuvala dve nedeli odnapred. Nisto cudno da e praten na 'odmor'.
Сега другарка ми била на преглед кај димчев, и си закажала преглед. Димчев е многу зафатен и изгледа затоа викаат дека е на одмор. Си ги тера неговите....