Јас искрено кога читам вака секаде ги пуштаат сопрузите и на пораѓај и на посета после, лутина ме фаќа зошто само Ремедика се толку строги правилата. А стварно е најскапа болница. Лани кога бев трудна мм на ниту еден преглед не го пуштија! Искрено мене многу ми фалеше поддршката негова. Само заради докторката што ми водеше бременост и што ме породи одев таму.
Па фала богу дека е влегува тоа во цената. Секој ден има прегледи од педијатар и крвна слика еднаш или два пати ако не се лажам.
Здраво. Дали некој го има бројот од др. Јорданчо Иванов од Систина да ми го пише во лп? Несакајќи го избришав па да го имам во случај да ми испадне некоја ситуација до нареден преглед.
Јас пред скоро 3 недели се пораѓав царски кај Др. Павле Димчев заедно со Палчевски. 120 000 е царски плус 2100 ковид тест и 1150 крвна слика за бебето последниот ден.
Imat dva paketi za poroduvanje prirodno I carski sto se spadja vo uslugata gi ima na nivna strana mozes I na fb da vidis carski e 120000 e sea malku e nejasno sto kaza clenkata aj kovid test da Platis ama zasto krv za bebe da placas zasto I toa ne e vo paket bas I ne mi e Jason nejse, I jas planiram tamu I za carski mi go preporacaa Jordanco Ivanov I Eve kaj nego sum od 25 nedela na pregledi ok mi e doktorot pa se nadevame na najdobro zdravje.
Да.. Пред две години царски кога се пораѓав 115000 беше со плус пак нешто за болнички услуги валјда за крвна слика беше и тоа за детето само така го заведуваат 117000 плативме се на се. А сега се поскапени не знам точно од кога.. Инаку има опција ако платиш со картичка на Стб Битола имаш 5% попуст, што на 120000 е 6000 денари
Се надевам со зум ќе го прочитате Испратив меил и до Систина па да видиме дали ќе одговорат или доколку има некоја членка, нека сподели
Девојки, За во Ремедика да прашам за крвна група. Дали проверката е во цената или да си барам упат за на државно?
Фала ти. Се јавив да прашам, ми рекоа ќе ми го важат картончето - легиримација за крводарител. Па да видиме ако не им текне да се испишманат и за тоа да ми прават пак па да наплатат