Мене ме примија утрото, истиот ден кога беше закажана операцијата. За разлика од членката подолу што напишала, јас без задоволна. Сестрите постојано доагаа, ја менуваа постелнината секој ден. Може така мене ми се погодило не знам, споделувам мое искуство. Инаку плативме околу 86-87 000 денари ке проверам точно па ке пишам. Ама тоа бидејќи бебето примаше дополнително терапија. За сите трошоци бев навремено известена. Со лесно мајка❤️
Мајки за да се договорам за пораѓај со докторка треба термин за цтг да закажам кај нејзе? Неколку пати одам кај Афродита во Ремедика пошто нема термин кај Котларова а сакам кај нејзд за пораѓај... Незнам да не е глупо што не сум била кај нејзе а да ме пораѓа она
А зошто бе не се породиш кај Афродита, јас бев кај неа, одлична е. Јас бев со договорен царски пошто карлично ама секогаш инсистира за природен. Многу е позитивна и ведра и одлично си ја заврши работата. Мене ако не ме праша некој како сум породена скорз ќе заборавам дека сум царски. Професионалец. Размисли си.
Незнам сум одела и кај Котларова и некако ептен ми се допадна, не дека Афродита не чини... Веќе и јас незнам што да правам
Јас па ич не сакам кај доктори кои се гз преку глава од гужва. Битно ми беше што секогаш ми беше достапна. Како и да е, кај кој и да одиш нема да направиш грешка
Jas sum porodena tamu i sum prezadovolna od se. Najprvo od dr. Elma i dr. Sinan, sestrite doagaa sekogas da me proverat nesto da ne mi treba iako ne gi vikav, sekoj den mi menjaa postelnina, spavaka i se sto mi trebase.
Кај мене остана после смена, веќе и беше завршена кога ме пораѓаше. За викендот не беше на работа , но доаѓаше да не посети и не контактираше на Вибер со цимерката за да провери како сме.
Да, доаѓа и останува ако треба и уште една смена. Сите доктори во Ремедика кога ќе се договориш за пораѓај доаѓаат ако не се на смена.
Фала ти многу мајка, да сега не е секаде најјасно тоа е јасно,но и јас правев 2 инсеминации таму и од персоналот бев задоволна, но сега сакам таму поради докторот ми ја води цела бременост а сум со ризична бременост ми ја знае цела состојба од почеток и само поради тоа морам во приватна инаку и на Гак би отишла што е до мене ама тоа е,само нека биде се како што треба ми е најбитно другото се заборава се.