Колку дена седевте во Ремедика после породување? Првиот пат лежев 4 вечери, 5 дена, овој пат 3 вечери, 4 дена (без денот на породување, зошто не го рачунаат)
Ноќите ги рачунаат, колку ноќи беше таму? Јас како тебе бев 4 ноќи. Честитки инаку, сега те читам. Како помина?
Фала, да се враќаат само убавини Супер помина се, сега сме во фаза на адаптација Сега бев 3 ноќи, 4 дена. Денот на породување не го рачунаат, како нулти ден им е. Првиот пат царски беше 4 ноќа, 5 дена. Ама ги намалиле сега деновите, прашав. @eli25 да.
Feminki zdravo,iskustva so poroduvanje vo Re-Medika, doktor Afrodita ili doktor Simonida,prv poragjaj?
Мене ме породи во сабота д-р Симонида, прва бременост ми беше и ми беше многу страв од породување, но се помина добро,докторката знае како да те охрабри, прекрасна личност, топло ти ја препорачувам.
Спонтано, ми излезе сума нешто над 90 илјади, инаку мислам дека е 85 илјади но излегуваат и некои дополнителни трошоци.
Definitivno doktor Simonida. Me porodi pred 1 godina, ja vodev cela bremenost kaj nea i imam samo pofalni zborovi za nea kako doktorka i kako licnost. Sekogas raspolozena, ljubezna, znae kako da go otrgne stravot od pacientite, grizliva i posle poroduvanje za vreme na prestojot vo bolnica doagja sekoj den da gi vidi pacientite, za razlika od drugi doktorki tamu sto toa ne go pravea. Nema da zgresis ako ja odberes nea
Кај Афродита бев пре презадоволна сум од нејзе,душа е многу совети ми даваше за доење начин на исхрана,секој ден ме посетуваше,дента кога ме отпуштија чекаше да ме испрати до 12 а цела ноќ беше дежурна.Изградивме ептен пријателски однос
Jas pred edna godina koga se porodiv ne bese dozvoleno da prisustvuva tatkoto na poroduvanjeto, a kako e vo momentov toa ne znam.
Јас сум кај Д-р Елена Петрова во Ремедика. Пред некое време ја прашував и ми рече декс моментално ради ситуацијата со корона не е дозволено. Имало период лани кода дозволувале ама со негативен ПЦР.. Мене термин ми е 7ми мај така што се надевам ќе се смени до тогаш ✌️
Тенк јууу Го запознав лично, се гледа дека е доктор со искуство а и ми изгледаше многу смирен и сталожен.. Прва бременост ми е така што и тоа ми е многу битно
Мене ме породуваше пред скоро 5 години. Моето искуство со него е одлично. Ме породи царски, за помалку од 24 часа бев на нога, за 5 дена дома бев целосно функционална. Ниту болка ниту последици од резот. А вака е многу пријатен за разговор.