На страна цената што исто сметат дека е крајно непрофесионално, ќе може да кажеш кај кој доктор беше и како ти е искуството ти вака како најтазе
Педијатриски од 1100 сега 1200, ми рекоа се е околу 200 ден качено. Не знам за гинеколошките редовни, тој пакетот микробиологија брисеви, ехо и пап е 7700.
Јас плаќам 1700 педијатарски преглед ама може дека кај др Искра, таа само со болни деца работи. Ај баш пишете кај кој доктор е 1200.
И јас исто. Само што до година го носев кај Марина и беше некогаш дури и 700ден прегледот, па тргна во градинка и редовни сме кај Искра со вирози.
Исто кај Марина па кај Јадранка, претпоставувам тоа што тогаш било 700 сега е 1200. Ваљда кај Искра поинаку се водат прегледите.
Не грижи се душо.И тие таму се луѓе.Не е толку лошо како што кажуваат .Зависи какви очекувања имаат.Кога ќе си го земеш бебчето во раце,здраво и живо,ништо нема да ти е важно.Ако им побараш чиста спа ача ќе ти дадат.Ако не ти се допаѓа храната ќе ти донесат твоите нешто што сакаш и можеш да јадеш во моментот.Ако не те научат како да доиш и бањаш бебе мајчинскиот инстинкт ќе те научи се.Воопшто не грижи се!
Ти благодарам, се надевам дека се ќе биде во ред. Сепак за во болница не очекувам третман на кралица.
Jas so moeto bebence bev razdelena 33 dena.Pa koga si dojde doma odma fati cice ,odma ja banjav. Nikoj ne me ucel vo bolnica.Bitno e da ste zivi i zdravi
Рпдени се 36+5 на договорен царски бидејќи едната беше поситна (кога се родија беше незначителна разликата од 120 грама) и ме чинеше околу 125 000 бидејќи заради некои анализи дополнителни.
Не им е апдејтирано. Минатата недела ми кажаа дека е покачено. За царски 130000 со ковид тест ,анализи за бебето и уште нешто