Mozebi mene ne mi bese pogodena smenata ma da mnogu kratko bev tamu, ama i na patoloska koga lezev ne bea bas zainteresirani sestrite za pacientkite.
Kirovski mi pravese serklaz, kaj nego ne mi se dopagja toa sto ne kazuva nisto, treba sekoj zbor da mu go vleces od usta, a imam vrski za kaj nego ama ne sakam. A Ilievski mi pravese laparo i histero i sum prezadovolna od nego. Dodeka bev tamu sekoj den mi doagjase vo poseta i mi kazuvase detalno sto mi pravel.
Цццц. Срам да им е. И јас имав слично искуство на ГАК пред пет години по пораѓај на одделение. Сестра видов само кога ми го донесе бебето, само ми го остави така, никаков совет. Дете пишти, јас не можам да станам од болки. Ѓубриња, аир да не видат. Така не се третира човек, а најмалку родилка.
Mnogu zalno. Sega rabotava mi pokriva do 1500 eur vo privatna, maliov ima 7m a jas povtorno sum trudna pa zatoa se rasprasuvam
Со лесно. Систина, Ремедика, за каде и да се одлучиш, нема да згрешиш. Од мене препорака за Палчевски, Систина.
Tocno, i koga mi go napravi Kirovski serklazot, koga se osvestiv vo soba, dojde Kirovski samo me prasa dali imam bolki i si otide. Posle nego dojde Ilievski, on mi davase soveti sto i kako posle serklazot. Pa i me prasa kaj planiram da se poragjam, vikam tuka, Cair, vika mene ke me baras Jas u oblaci hahah a sakav vrski za kaj nego ama zlaten e stvarno
Od Afrodita sum pre pre zadovolna,doktor prijatel mi e.prva bremenost cela kaj nejze,na poragaj extra pominav,sekoj den doagase da me vidi soveti za se mi davase.vtorata bremenost ja pocnav kaj nejze no za zal mi zavrsi.doktorka na mesto
Здраво мамички.. Би сакала да споделите искуство од Санте Плус. Процедури,самиот чин на породување, после пораѓај, кој доктор би го препорачале итн... Ви благодарам пред време. Имајте убав и пријатен ден!
Јас лани се пораѓав во чаир кај илиевски а ме водеше младен со врски бев може е и затоа ама презадоволна бев од двајцата искрено и на пораѓај и претходно јас не видов разлика во третман од приватно каде се породив сега. Потоа е друго има разлика сестрите помалку помагаат помалку знаат немаш обука оставен си повеќе сам на себе но не дека е хорор така да без гајле
Кога прашувате за пораѓај ви кажуваат точно се колку и за што се плаќа. Не може да се предвиди дали ќе треба ден два три да се остане плус, може ќе има жолтица, може ќе треба нешто плус да се испита. Нема скриени трошоци да ви извадат од ракав сигурно. Но имаше покачување во цените зборуваа тука пред некое време.
Дали некој знае дали во Ремедика има фен за коса? Си велам ако сум со царски 5 дена нема да издржам без коса да измијам
Хахаха не побарав тоа. Имаше некој шампон/гел за туширање нивни, јас си носев мои во мало пакување. Носев само несесер со производи за лична хигиена, лабело, стегач и полнач за мобилен.
Има како во хотелите шампон и купка во едно, може има и нешто друго ама јас не побарав зашто немам проблематична коса. Топло беше и не ја сушев, така си седев. Цимерката пример си носеше од дома зашто имала сува коса и не сакаше од нивниот.