Како да не прв пат. Само на форумов има лоши искуства. Меѓу нив и моето. Да ми платат веќе не би отишла, да ме третира некој на оној начин. Катастрофа. И ако тебе ти се погодило или ако ти прија да си третирана ко стока од сестрине одвратни, нема што да се правиш изненаѓена и увреѓена од туѓи искуства, па контра со аплаузи и глупости.
Лол Да бев третирана така немаше да кажам дека сум презадоволна Не наметнувај чувства од исфрустрираност
Жената сподели лошо искуство. Еве јас од ГАК имам лошо искуство. Не е нормално да нема достапен епидурал во државните клиники и да нема сестра ни за лек на одделение по породување.
Исто и од вас таквите што подмитуваат пораѓаи и си плаќаат ние другите ќе си бидеме третирани како стоки.
Да ти кажам искрено, не ни знам дали беа бездушни зашто јас сестра не видов . Дојде само ми го остави детето и си замина, и на визита што ќе поминеа.
Да, природно пред пет години. Таа што се породи со мене во соба ми го погледнуваше детето што се вели за да појдам до тоалет. Плус имав многу болки од што бев сечена и немаше кој да ми го земе детето барем еден час да одморам.
Има некоја со сегашно искуство од Санте? Сакав Чаир ама потплати ова, потплати она, нема анестезија. Немам можност за Ремедика и Систина ама за Санте би стиснала заби ако е подобра опција од Чаир
Од слушнати (и прочитани) искуства трошоците во Санте доаѓаат исто како во Ремедика и Систина...Многу скриени трошоци имале.
Јас на скрининг бев во Санте. Додека чекавме, бевме блиску до шалтер, еден човек дошол да ги земе жената и бебето. Му рекоа цена за 26000-27000 повисока од договорената. Му најдоа 10000 изговори ама му ги наплатија.
Има скриени трошкови како и секаде. Јас кога се породив имав плус 3000 за анализи за крв и некои испитувања, и имав доплатено плус само за епидурална. Мене породувањето ме фати 700 евра, и пак и дупло би платила оти предобро поминав. За разлика од Чаир каде и частев доктор и сестри, толку денови во апартман, породувањето беше брзо и благодарна сум му на докторот што ме породи природно со баш голем плод но негата после, малото фати инфекција, 8 дена лежев свашта видов..а скоро исто ме фати. Затоа кој може секако приватно нека иде