Е сега не знам како се породила жената. Aма како што пиша @mssuniquee , јас кога некогаш повторно би раѓала, би одела приватно, државно веќе не, па колку и да кошта
Слушав и јас за скриени трошоци ама и 500 евра да има скриени, пак е 1000 евра поевтино од Ремедика и Систина. Има убави искуства, има лоши, секој со својот избор и среќата мислам најмногу.
Скриени може не се, ама како што пиша една членка секое сабајле нов лист носат да потпишеш за терапии а на крај само рачно напишано во картонот што терапии давале.
Да, во право си. Но зборот ми е дека има луѓе си планираат. И Систина и Ремедика да си, плус 27.000 може да ги немаш во моментот.
Плодност Битола, no.1. Нема скриени трошкови, како ќе се договорите така. Нашите 2 се таму родени, грижа на нивоу. Со лесно другарки
Doktorot vo cair, na seta maka na dva dena poragjaj, na nikoj ne mu posakuvam se shto se sluci im rece na moite i soprugot: epa mesto da si platevte pred da ja porodime da ne ja maltretiraat vaka vie shtedite, za shto za zdravje, vie si znaete. Znaci najotvoreno so ovie zborovi im se obratija. Gadovi, sramovi. Se porodiv vo avgust. Sega povtorno sum bremena i nikogash povekje drzavno NIKOGAS. Ke pitacam za leb ama niz toj horor ne proagjam pak
Затоа за некоја година ќе останат без работа, и тоа ако за породување доаѓаат социјални случаи и тие што на никаков начин нема да можат да си дозволат пораѓај на приватно, луѓе кои сигурно нема да им даваат мито.
Дали некој знае со сигурност од која недела најрано примаат за породување во Ремедика? Од која недела се подготвени за грижа на предвремено родени бебиња?
Ни сум платила ни сум подмитила а поминав одлично. Од прием до испис. Сите беа коректни. Сестри во секое време достапни за што и да ми требаше. Повторно би одела во Чаир.
Здраво живо да ти е малото! Големо да расте! А за Санте, тој однос и услуга не е во ред, не треба човек да стапне таму! Пу јазк да им е!!!
јас носев само полнач и еден несесер за мене со четка и паста за заби и помада, инаку има и таму тоа, кога излагавме ми донесе сопругот тоа шо имав спремено за бебето и за мене алишта со лесно
Zdravo devojki sakam da se prefrlam za sledenje na cela bremenost vo sante plus bev vo ponedelnikot kaj maticnata bidejki pravev test za bremenost mi ispadna pozitiven mi rece deka samo krug se gleda i deka uste nema formirano plod a spored menstruacija mi rece 7 nedeli ne se poklopuvalo mozno Bilo da sum pokasno ostanata bremena sega nareden ponedelnik mi rece pak da odam ama jas sakam u sante plus bidejki sum isplasena prv pat mi se slucuva vakvo nesto ve molam mislenja I iskustva za sante plus koi se najdobri doktori vi blagodaram ❤️❤️
Зошто во Санте? Јас имам многу негативни искуства слушнато за таму. Подобар избор ти е Ремедика или евентуално Систина.
Полнач за мобилен и за тебе за лична хигиена што мислиш дека би ти требало (четка, паста, крема, чешел....). Алиштата за тебе и бебуш кога ќе ве пуштаат ќе ти донесат. Со лесно.