Инаку знам дека друг не дмее да ја користи кртичката, а од каде е оваа информација дека имаат договор?
Како се договарате со докторот за пораѓај кига да биде ау? Одприлика што како оди тоа, не зборам за царски туку за природно
Па за природно не знам дали може да се договори датум. Јас еве конкретно преку цтг ме следат. Ако има кпнтракции таму се гледаат.
За природно нема многу договарање се чекаат контракции, ако надмине термин а нема ништо одиш на провокации
Јас бев 40та недела и следниот ден веќе мораа да ме пораѓаат. Ми ставија провокација ме следеа на цтг чекаа 8 саати и џабе не се отворив само 2 прста бев отворена. Не можеше да ризикува докторот и ме породи царски. Иначе во Систина се пораѓав.
Deneska se testirav vo remedika, plativ 2.000 den, sto mi padna cudno e deka za podgotovka za poragaj mi zedoa krv za infektiven ili ne zna sto i ctg mi naplatia 6.300 den, deneska test za korona, serumso zelezo , seker , hemostaza i dedimeri 5.300… sega ne zna dali ovie vleguvat vo vkupnata suma za poragaj ili se plus bas mi padna cudno oti da mi naplatat za krvna slika
Ne 6.300 na prviot par ko otidov demek podgotovka za poragaj i deneska 5.300 so se pcr test ama pak ne zna oti naplativ za krvna slika
Стварно е многу. јас еднаш платив 3300 ехо кај докторот и од тогаш ништо буквално. Вчера сите анализи ми ги направија плус брз тест и ништо не ми наплатија. еве сега ме хоспитализираа.
Ајдееее и јас сум возбудена вака кога ве читам дека веќе сте хоспитализирани. Те чекаме утре да не освежиш со убави вести