Со лесноо ❤️ Ме фаќа возбуда кога читам вака и јас царски ке сум само имам уште малку време да издржам бар до 36 е целта ❤️
Jas mislev najnormalno ova treba da e vkluceno vo paketot inace stoo plakjame vo tie 125,000 den ili kolku bea. Bas za serklazot togas krvna slika bese vklucena. No zdravje veke koga mislam sve sto pominav aman neka dojdit krajot i da e sve vo red sto ke sledit mora da se prajt
Не е вклучено. Во тие 6300 ти влегува инфективниот скрининг, цтг ехо кога и да одиш нема да ти ги наплатат. Ама ковид тест и кога ќе се породиш за бебето испитувањата се плаќаат.
Некое искуство со пораѓај во Санте Плус? И општо ме интересира кои се разликите помеѓу државна и приватна болница околу пораѓајот?
Wow значи стварно збеснале со цените. Пред година и пол и една крвна слика влегуваше во цената, плус тие 6000 ден беа капар што се одбива од крајната сума.
Za ovie 6.300 prasav prviot den dali na kraj ke se odbivaat mi kaza ne . E sega za krvanata slika ke vidime na kraj
Што е многу, многу е. Ама ајде се фатив на орото веќе. Плодност ми е далеку а таму гледам е многу поевтино.
Да и јас кога му спомнав на докторот дали треба да проверам уште еднаш ддмери и хемостаза ми рече дека тоа си е во пакетот и они си прават детална крвна слика за се пред пораѓај
Се породив пред 4 месеци во Чаир и ми ставија клизма. Воопшто не е непријатно не се чувствува ни болка.
Е шо им е со цениве... Како така и 3000 ден да е разлика неможе така, јас сум се решила да се пораѓам и сум почнала на прегледи коа било една цена... Како така
Vo sabotata bev na ctg sistina i bas za cenive prasuvav rekoa ke ima izmeni i deneska otvaram na stranava 100 000den priroden poragaj a carski 130 000den