Мене Симонида ми рече кај сакам можам да направам. Овде читав дека од Никоб не ги прифаќале само, ма да мене никој не ми кажа такво нешто.
33+1 ама прашувам за прием. зборевме нешто со Котларова да ме прими два дена за инфузии магнезиум ама се немам уште чуено за сигурно, па реков у меѓувреме да видам ова.
Внимавај со Никоб, таму е лотарија, може да те извадат позитивна а да не си. После и 10 други негативни да направиш не ти вредат.
Мој совет е да се тестираш таму каде што ке се породуваш, а за Никоб знам дека во тој на Табановце каде што се тестират обично за патувања никој не излегува позитивен на пцр тест.
Da i jas na pcr test vo remedika izlegov pozitivna i posle se porodiv vo gak oti tamu te prifakat posle 1 nedela da prajs test i toa samo kaj niv pa da te zemat pak… a naj cudnoto bese vo 5 dena 5 pati krvna analiza i je zna koliu drugi cuda nikde rekoa doktorite ne gledame tragi na kovid ama toa e..jas cel Zivot ke mu se zablagodaram na Remedika za testot stedi 2.500 evra a vamu moza da kaza e imav istata ili podobra usluga od tamu a ne plativ ni eden denar
Neli imase bolki, treska…. pa toa e kovidot kako nemalo tragi Vazno e deka ubavo pomina i sega guskaj beblak