Прашувам бидејќи на државно двајца лекари кои ме прегледаа беа многу груби дури едниот иницирање ширеше на грло на матка да се отворам затоа прашав дали и приватно исто се прави
Ремедика. На цтг почесто одев кај матичниот зошто ептен ми е блиску. А во Ремедика бев 3 или 4 пати само на цтг. Ама со рака не ме прегледаа.
Со рака прегледуваат ако има контракции на цтг. Ако цтг е мирно нема потреба од вагинален преглед. Барем така мислам.
Со вас можите да си понесите само работи за ваша лична хигиена и влажни марамици за вас. .. Се друго е обезбедено од самата клиника, ноќници, гелови за туширање, четка за заби за една употреба со паста, шампон и сл. За бебчето нишно не е потребно до денот на излегување...
Јас откако почнав со цтг секој пат ми прават и ехо и вагинален преглед , само опушти се скроз при прегледот, мене воопшто не ме боли
Фала ви на одговорите дај боже сите позитивно искуство да си имаме. Уживајте со бебушки а педијатар тој што ви се падна кај него следат и 3 те бесплатни прегледи така? И ме интересираа имаа објавено поклончиња за бебуш крем горба кебенце дали се тоа добивте од болницата?
Mojata kerkichka ja proveruvase dr Hristovski i kaj nego prodolzuvame so pregledi. Sekoja rodilka go dobiva toa na kraj pri ispishuvanje od bolnicata. Slatko poklonce, prakticno vo sekoj sluchaj
Аха значи кој се падне на пораѓај кај него се продолжуваат следните…тоа на самиот ден претпоставувам го дознавте..