Кажуваат каде се однесени документите за извод. Кај Хотел Бристол преку мост ги носат. Таму треба да идете да поднесете.
Во некоја од приватниве ги пуштаат за посета малите деца? Има време, ама јас уште од сега психички се подготвувам да не бидам 24 часа со синко
Истото ќе го пишев . Моја пријателка со второто дете породена во санте плати 1000евра за царски а нели 850 е и тоа без ништо посебно спектакуларно испитувано - регуларна процедура ,тоа што да кажеме е во Систина на пример во самиот пакет вклучено. Еве нека каже некоја друга искуство околу цената .
Зависи од ситуација, јас бев пример 35та недела зашто имав предвремени контракции. Нема везе тоа од 36та па натака, се си зависи од докторот. Иначе моментално сум во Систина на контрола и пред мене на девојката и наплатија 3800 прв преглед во 37ма недела, цтг и ехо. Значи покачиле цена повторно. Јас крај на јуни платив 3300 ден.
потврдувам дека е 3800 цтг + ехо. Правев вчера и наредно ми е закажано за нареден вторник. Претпоставувам тогаш нема да ми земаат пари, ќе видиме. 35+1 денес
Здраво . Дали некој може да ми го даде бројот за контакт на Павле Димчев, во порака да ми го пише ?Го сменив телефонот и го немам . Итно ми е . Плизз??
Дали може некој да ми каже од тие што се погодени во Систина дали после пораѓај што треба да се направи контрола по 4 недели на ехо да ве види гинекологот се наплаќа или?
Без тест прават ако имаш прележано во последните 6 месеци или си вакцинирана со 3 дози. А PCR во сите други случаи, мидлам дека признаваат и од друго место правени тестови. Т. е во Систина сигурно признаваат PCR и од друго место.
Vo remedika posle dve nedeli od pcr pravat nekoj brz test pred poroduvanje ili samo toj id pred dve nedeli? Ajde nekoj skoro poroden