Dali nekoj izbegnal klizma vo sistina za carski, dokolku kazal deka saka so cepce ili ne davaat mora?
Здраво девојки. Дали сте запознаени за болницата Санте плус какви им се тие промотивни пакети од 550 евра спонтано породување и 850 евра царски? Што е вклучено во нив и дали има многу трошоци додатни на овие промотивни цени? Искрено не мислам дека овие им се цените па доколку има некој искуство да сподели
A zasto da izbegnes ja nosat ko infuzija toa Malo e kako bebi sister neznam da objasnam neprijatnost e minimslna a trcas mnogu brzo vo wc
poradi toa sto ima cepce i nema potreba od klizma veke nikade ne ja ni koristat so godini zatoa cudno e sto edna od privatna bolnica koristi.
Да ти кажам од мое искуство, ми правеа клизма за првиот пораѓај и не е ништо страшно,не ни знаев што е тоа,па баш некако природно ми дојде испразнувањето за разлика со чеп,што исто така имам искусено,добив баш јаки грчеви во цревото за да се олеснам,сега да бирам пак би клизма..
Znam mi dadoa cepce nekade 4 den od carski zasto ne izlegov po golema nudza a pred carski davat klizma sea mozes da prasas da pobaras dali ke dozvolat cepce zasto e procedural klizma a ne cepce neznam dali pogolema sodrzina se prazni so klizma da ne lupam neznam stvarno od iskustvo nase na nekolku clenki spodeluvme ti prasaj si sepak placas ne li pa zasto I da ne si prasas I pobaras nesto .So lesno na poradjaj I da si guskas bebus
Во Ремедика породена пред 3 недели и многу задоволна од самиот прием, од породувањето колку лесно поминав и секако негата после породување одлична. Целиот тим одличен, немам ни една најмала замерка.
Мамички вие што ја водите бременоста во систина може ли да ми кажете дали ехо прегледите и цтг спаѓа во цената на пакетот за пораѓај? И дали пуштаат деца во посета?