Јас сега на 26ти септември бев и 3800 платив, а исто и на прв преглед за срцева реакција крај на август 3800 платив.
Ti odgovorija vo druga tema. Na tolku iskustva ovde za Sante, neznam kako voopsto razmisluvate za tamu.. Prebaraj ja temava, ke gi procitas site mislenja za tamu pa odlucisi.
Од кај си ако не е тајна? Да ти дадам предлог за болница приватна во Тетово ако си од Скопје или Гостивар попристапна цена има, задоволни познанички имам од там а и Кипроска е там, Јегени.... Санте има доста лоши искства, види и сама по темите
Од Санте искуство поврзано со пораѓај немам. Ама една од болниците кај што ме пратија пред прекин беше. Адамова што некој ја рачуна за врвна докторка ме гледаше како експериментален глушец, пет пати ме враќаше на ехо, отвараше енциклопедии зошто очигледно не и беше јасно што гледа. И ајде да бев само кај неа ќе речам може стварно тешко е да се види. Ама Димчев и Ана Данева за една минута го лоцираа проблемот и искрено и директно ми кажаа што и како е. На крај ме испрати со тапшање по рамо и со една фаца позбунета од мојата. На страна тоа што за ехо ми наплатија 5500 ден. Мене таа болница на хорор филм ме потсеќа искрено. Мрачна, нема некако убава енергија внатре, а ете пример трудници кога одат на пораѓај е убав чин. Моите околности не беа убави, ама од ГАК и Систина не ми остана такво чувство, а Санте да. Јас дефинитивно сум за државна болница пред Санте.
Адамова е синоним за хорор на болницата, доволно ми беше што пред порагај ја слушав по собите кога викаше на родилките што викаа од болките. А за утките што ги има правено да не коментирам. Па и на 80 години уште ја држат да работи, мислам очај..
Јас имав царски рез, резот не се ни приметува, др. Елма е одличен доктор, пријателски настроена, но од Санте подалеку. Било која друга болница ви е подобар избор
Мамички има ли некоја искуство со д-р Јован Ефремовски? Back up план ми е додека ми е докторот на семинар во странство, во случај да ме фатат болки ќе одам кај него
Мене ме породи со првото царски. Јас супер поминав, лесно опоравување и резот е супер. Баш ме гледаше пред една недела Петровска во систи а и искоментира дека е супер. Ама ова беше пред повеќе од 5 години, а докторот е во години. Незнам некој со потазе искуство ако има нека сподели.
Ti ke treba carski ne ti e toj bas najdobar izbor za toa...za prirodno poraganje bil podobar taka mi rekoa