И ти ко мене Ремедика та Ремедика , ко венчана бев со нив Па и Зоран кога замина во тетовската ја у депресија кај кого да одам за второ Па така убаво ме зезна на крај , у 36-та недела да одам во Систина. Систина не би ја менувала сега, кај ми бил паметот со Ремедиката . А таа Александра мислиш Систина е ? Леле ептен слаб педијатар беше . Единствено ми фали Живковиќ од таму.
Марина е ок ама за мене Живковиќ е закон, толку стручна, посветена и искусна немам збор за докторката. Со син ми бевме на ад и доење и благодарение на нејзините совети за брзо преминавме само на доење, и сите рецепти и правила за исхрана… сега синко на 16 месеци све си јаде
Младен ми се чини дека прво беше во Систина па во Чаир, сега пак назад. Сега има позитивни искуства за него ама на постари постови на форумов многу лоши искуства прочитав за него, од доведување на пациентки до опасност по живот, до дерење па и шамарање на бокс.Како и да е, односот што го имал кон пациентки во Чаир тука ни малку нема да му помине, за 2000€ богами..ќе ме гали
Јас тоа реков, Симонида дур ми е во Ремедика таму сум. Ама кај оди она таму ќе си одам и јас. Не се врзувам за болница јас. И Систина, и Ремедика, кога ги плаќаш веќе парите приватно, ќе ја добиеш услугата во поглед на нега, чисто, грижа од персонал (за разлика нели од државно што е лотарија). Ама докторот ми е најбитен сепак.
Па ја нема на страната на Систина, не е таму веројатно. Немам добро искуство јас со неа, само на пораѓај ја видов и после пораѓајот на визита. @Thinkerbell. Да не има некоја најава да не си оди докторката од таму?
Засега нема ништо такво. Мене рано ми е уште, ама кај неа планирам да се пораѓам, така што ако си оди ќе ми каже сигурно.
И мене ме интересира . Впрочем многу е лесно тоа сега се провери со регистарот на вистински сопственици во ЦРМ ама па после нема да биде интересно.
Да, точно Младен беше во Систина, па Чаир, па сега пак назад. Инаку го фалат дека е добар, ама арогантен е малце и доста самобендисан. Мене ме пораѓаше у Чаир, добро поминав, ама им се понашаше на пациентки малце безобразно. Големината на еден доктор не е само во знаењето, треба да има и пристап и емпатија за пациентите, особено сега во приватно.
Бивша моја колешка беше шамарана офд него на бокс. Не знам како не сфаќаат докторите дека од 20 и кусур саати болки ќе се изгубиш, не секој ги трпи. Кај не даваат нишо за болка уште и шамараат. Прво мислев дека она преувеличува, потоа го прочитав тука во групата. А и кога чекав ред за скрининг на патолошка во Чаир го видов како се однесуваше со жените, прашав една кој е докторов, ми кажаа Младен. Ама тоа на државно, може да урла до сабајле, како и сите други доктори, на приватно плаќаш за да добиеш човечки однос нели
Дека ќе се понаша како на државно мало морген. А ако продолжи никој нема да му иде ма преглед и ќе го шутнат. Ваљда нема да изгубат углед ради недолично однесување на еден доктор.
Nez mozda imase statija na fb zatoa oti se smeneti gazdite na remedika a sega vidov oti 3 dr si zaminuvaat odtamu imase statija zatoa i se prefrlaat vo sistina
Здравоо Имам едно прашање? Имам веќе 2 дена затнат нос и страв ми е да не е корона Дали знаете во Систина дали прават тест за корона при прием и дали е точно дека доколку си позитивен не те породуваат. Јас во понеделник имам закажано пораѓај со провокација и ме фајќа паника ...
Kolku sto znam pozitivni na korona poragaat samo na klinika.Pravat test i vo Sistina.No,mene nosot mi e cela bremenost zatnat taka sto ne bi trebalo da ti bide toa simptom za korona
Направив сега брз тест па покажа негативен. Може утре да направам уште еден за секој случај па ќе видиме. Фала ти ❤️