Можеби од кафулето и' нарачале. Овие се понудија да ми сварат, ваљда немаше да го наплатат. Но кој ги знае
Тенкју Се надевам барем до планираниот датум за царски, доволно е. И јас сум многу задоволна од неа досега, ем е многу стручна, ем е забавна, кратко и јасно се ми кажува, дури и не сум ни кажала што кај ме боли, она знае сама и ми набројува Плус знае многу и надвор од нејзина област па ми помогна и со безбедни лекови за останатите дијагнози што си ги имам надвор од бременоста и искрено се надевам дека ќе изгураме до крај вака убаво. Фала ти што сподели и ти
Na mene i cimerkata sekoj den tusko ni varea po dva pati sestrite.ne prasuvaa samo posleden den casite do vrv ni gi napolnija sabajleto pred da si odime
По втор пат породени во Ремедика, вистина нема ништо? Втор пат ќе ми е там, и брисеви и крвни слики там правев, нема ништо да добијам а? Пред 3ипол години ќеса имаше со нешто тестери, подароци, чај ми вареа а кафе си правев сама, нес И како е по ново, 4 ноќи ли се лежи?
@Skyler Се породи по вторпат таму, којзнае нејзе што и' дале и што не и' наплатиле. Не се ни споредувам со неа Инаку, 4 ноќи бев за првото породување (царски), зошто по ново?
Па исто царски бев и јас ама после 4та ноќ, сосе денот на пораѓај сметам, ми рекоа да потпишам за да излезам, требало иште еден ден да седиме
Врска немам, не потпишував ништо колку што се сеќавам. Во петок наутро се породив, во вторник нè пуштија. Иако, во објаснувањата на нет тогаш што ги читав на нивниот сајт, мислам дека пет ноќевања пишуваше.
Хахахахах богами вториов пораѓај тежеше ќесата, на носилка ја ставија да не ја носам Среда се породив, недела ме пуштија.
Ве молам некоја членка што е скоро породена природно во Систина ако може да ми го објасни процесот од почеток до крај ,на пример што се ми треба од документација,дали примила епидурал,дали тие ти стават клизма или од дома се припремаш,што ми е потребно од лични ствари за мене и бебе??
Јас си носев крвна група и брисеви, ама брисевите не ги погледнаа, а крвна група они ми извадија (ова е во анализите во пакетот што следат). Јас бев царски и спинална ми пуштија за царски, колку што знам епидурал се користи при природен пораѓај. Клизма таму ставаат. Од лични работи за престојот освен телефон, полнач и евентуално некоја козметика што си користиш ништо не ти треба (спавачи, влошки, шампони, пешкири, четка и паста се ти даваат таму), а за бебе ништо. За излегување се шти ќе ти треба ќе ти донесат. Инаку посети има цело време од 10-20:00 часот, па ако ти треба нешто може да ти донесат во било кое време
Mojata kuma se porodi po vtor pat pred eden mesec i mi kaza deka vtoriot poragjaj za razlika od prviot bez nikakva doplata si sleduva apartman i svecena vecera so soprugot
Kako be taka ? Lele pred kolku vreme se porodi da ne bese vo ek na korona ? A sama bese vo soba neli ?
Не се зазам сериозно А не верувам дека они би имале некаков посебен третман , нема зошто .. Они ми кажаа да си знам што ме следува на вториов у стил како еве да ме израдуваат оти за некој месец и јас ќе сум по втор пат таму
Ај па ќе кажеш, баш ме интересира дали е нешто вообичаено. Да знам дали да прашувам таму, да не се брукам Едит. Да те пофалам за кирилицава, продолжи со неа.
Ееее баш ти фала Кога- како ама ќе се трудам да е почесто вака Ќе прашам обавезно и ќе ти пишам утре дека сега е доцна да распиткувам ама скоро па сум сигурна дека си е регуларно тоа така за сите што се пораѓаат таму по втор пат
Јас па се мислев и посети дали ќе смее Ќе се јавам итре да прашам баш што е како е шо ми е гајле по телефон не ме знаат