@0ли мојава е долга, густа до под гради исто не ја чешла било што. Ме убеди - ќе си земам и тоа фул големина, па кад је бал... Пишете ако ви текне уште нешто во меѓувреме, на овој дел од спремањето најмалку мисла ставив
Ние ништо, масажа ако си закажеш можеби, дерматолог и не ми текнува што пишуваше друго. Јас не се шминкам, ама коса ќе средам некако ако не ме мрзи. Ако ме мрзи, тука си ти @Giovanna Јас штипка не би зела, стегач мислам дека е подобра опција. Ако те нервира коса, си ја фаќаш и може да легнеш со стегач, а штипка ќе те набива. Јас носев и подолг полнач, најдолгиот кабел го купив и среќа така направив, штекерот беше позади кревет и само со долг кабел можев да си го користам телефонот и додека се полни без станување.
Да да обавезно, пишав веќе заедно со пена за миење, спремни се за во несесер. Ми текна во меѓувреме и рол-он, докупив нов да не го заборавам. Не мириса скоро воопшто, ама ај да ве прашам пошто сите веќе сте со едно дете...пазевте ли на мирисот на антиперспирантот, да не му пречи на бебето особено првиот период?
Очекувај да мирисаш доста лошо после пораѓај дур се средат хормоните. Ја памтам дека дома по 5 пати се бањав и само ја се осеќав дека мирисам. Ама све проаѓа)) Користев еуцерин ролон, нема мирис воопшто. Инаку и линолин е убаво да имаш да мачкаш брадавици. Од мојот феил со првото ќе споделам дека си носев парацетамол скришно да пијам да ми помогне за болка.
Апсолутно романтично ај ваљда ќе ме одмине, се тешам Ланолин нели имаа по приватниве? Знам и пумпи даваа и се што треба едно време.
Даваат во Систина и ланолин и брадавици силиконски ако е потребно,цимерката ми е со бебче затоа знам. И фризерката ја упознав многу фина жена е стварно.
Ова со миризбите да, кај ме потесети, па со доењето Јас користев исто како и претходно рексона. Ама ниш не помага
Како бе нема право физички да дистанцира? Ако шерифот залепи шамар на персонал, ќе чекате полиција? За џабе имате обезбедување тогаш, за кажување и сестра може да им каже де.
Како одеше процедурата за закажан царски, треба и дента да одам на цтг и преглед или само вечерта после 6 за прием директно? Не знам дали ми кажаа,ништо не памтам.
Нема потреба од тој ден пред тоа да одиш на ЦТГ. И онака послем 6 кога ќе те примат ќе ти прават ЦТГ. Само ковид тест тој ден или ден пред тоа ти прават и ти кажуваат дали е негативен.
Пишав во труднички, ама мислам дека оваа тема е посоодветна.За сите што сте или планирате да се породите во Ремедика, што мислите кој би бил подобар избор на доктор за породување: Ефремовски или Петаноски? Првото породување ми беше кај Ефремовски, па се мислам дали пак кај него или да сменам овој пат.
Efremovski vleguvase sekoj den vo soba da ne vidi,non stop pravuvase kako sme.kaj petanovski bese cimerkata vo isti den porodeni,samo ednash dojde koga bese dezuren,dodeka jas bev kaj afrodita sekoj den me posetuvase,denta koga bese slobodna se javi da me prasa kako sum.bese cimerkata zaprepastena od odnosot,bukvalno ubavo pomina so nego ama izleze kao te porodiv i ajde cao,ova ti e pred 3 godini e sega dali se ima nesto smeneto neznam