А дали знае некој колку кошта подврзување на јајцеводи? Да не излезе 2200 пораѓај па уште толку и подврзувањето
Зашто се размислуваш? Мене Ефремовски ми ја водеше првата бременост, но ме породи Јана зашто беше ненадејно и многу итно.
Премногу скапо во Плодност со закажан царски сам во соба е околу 90.000 денари одиш еден ден пред да се породиш
Ова е жива вистина хаха јас во живот не сум користела део, прв пат после пораѓај, значи на 40+ не сум замирисала, а после пораѓај на секоја дремка од бебе јас бев под туш. Страшно нешто. Сега истото го очекувам..
До последно ќе се надевам да сум исклучок од правилото ама еве за секој случај му најавив на маж ми дека ќе треба да ме трпи
Со второ помалце мирисав ама ладно ми се падна времето... @Giovanna ти надевај се, ама да не биде не сме ти кажале
За сега би требало да бидам со планирам царски, така ми беше и сп првата бременост.Ефремовски беше на одмор, но специјално дојде тој ден затоа што така се имавме договорено.Се мислам дури за Стомнарска зашто Ефремовски не мери протоци, а Стомнарска знам дека мери, сепак е важно тоа при крај на бременоста.Не сум сигурна за Петаноски.А за нив двајца се мислам дека имам претходно искуство до нив.А бе многу сум за никаде, една одлука не можам да донесам како што треба
Јас мислев ке ме одмине ама не,ете вчера и млекце ми дојде ама и миризбата дојде и се чудев што мириса така,док се свестам дека сум јас
Што зборите луѓе,зар така смрди смрди баш смрди? Страв ме фаќа сега јас не смрдев со синко.А зошто,има некаква поврзаност со доењето,или само хормонски е? Зошто јас не доев со него па си викам може затоа а? Леле ич нејќам смрдливци/ки,јас летоска никад не сум замирисала на 40+ степени Се надевам и јас дека нема да си смрдкам a @Giovanna
Јас многу се потев, претерано, бев полна со вода и највероватно така го исфрлав вишокот. По 2 пати ѓенував на вечер пижами оти беа жива вода.
И јас немав такво искуство со ќерка ми, а ја доев првите три месеци, а и лето беше.Ама како што оваа бременост ми е во се различна, не ме чуди и тоа да бидеА какви антиреспиранти користите, знам дека со алуминиум не се дозволени, а овие органските и не се баш ефикасни
Мислам дека и со доењето има врска, потење и мирисање и кај мене имаше арно зима беше па поќе дома седевме, до летото колку толку се стабилизирав го доев иначе.
Јас по 10 пати се бањав во ден се рибав џабе беше. Сите околку мене викаа што ти е. Дали мојов нос беше пресензитивен па осеќаше секаква миризба или стварно смрдев не знам. Ама се изгуби миризбата после одреден период.
Me iznasmeavte jas pa se cudev zosto spavakata mi e cela mokra od stranite, si vikav ne sum se miela ili nesto da sum se namokrila volku. Posle eden den mi tekna ustvari deka e mleko i deka treba da dojam