Samo gospod da ne cuva, kade i da se poragame.. pari, pari, pari, nekogas nemozat se da kupat. Sekoj so svoeto mislenje, jas moeto go kazav, od malite nemozam mnogu da komentiram, ama sto e bog nikoj ne e. Koja kade I da resi da se poraga samo so lesno, pozitivna misla I gospod napred.
Темата е за породување во приватна болница и споделување искуство околу тоа. Се друго е офф и не е на темата. Доколку се продолжи со дискусија во иста насока, мислењата ќе се бришат. Има тема за подароци за доктор, тема за породување на државно, за хистероскопии, за хсг, спонтани, да ја оставиме темава за споделување искуства за пораѓај во приватна болница.
Oni da se poragaat nema ni da razmisluvaat dali privatno da odat si ja gledaat dusickata oni ajte vie.. Zatoa ne gi stedete, AKO imate nemora kola poubava da kupat, porodete si se na privatno, zosto poubavo ke pominete.
Дали некоја ги посетувала предавањата за трудници во Систина? Какви се? Јас знам многу што оделе на предавањата на ГАК и се ептен задоволни ама од Систина не знам ниедна па не знам за кај да закажам (ќе се пораѓам во Систина)
Јас одев на тие кои ми одговараа за почеток. Сега таман ќе почнат следните и пак ќе одам. Интересно е, може да се праша што те мачи..
Кој сака може да оди, само треба да се најавиш за да знаат колку ќе има дојдени - сепак организираат простор, водички, подароци
Има програма веќе, од 6ти мислам почнуваат. Не знам зошто не можам да го прикачам screenshot направив.
Сега ќе видам пак - може не сум видела убаво Едит. http://acibademsistinababy.mk/novosti/33-novosti/757-predavanja-septemvri-oktomvri-2017
Majki me interesira konkretno za remedika kako ste zadovolni od doktori i od koj , prestoj personal epidural, nega i pomos posle poragaj koj sto ima iskistvo ako saka da spodeli , vi blagodaram
Јас се породив во ремедика пред нешто повеќе од две недели. Ме пораѓаше д-р Ефремовски и сум задоволна од односот. Генерално немам замерка никаква од персоналот. Кога и да ги повикаш доаѓаат, се што ти треба добиваш кога ќе ти притреба. Сестрите се многу фини. Особено пофалба за сестра Ангелина. Ме спаси кога почна да ми надоаѓа млеко. Почнаа градите да се згрутчуваат и така убаво ме истиска и ги измасира, шти веднаш осетив олеснување и протокот на млеко се отвори. После то веќе немав никаков проблем во ниеден момент. Ако те интересира уште нешто конкретно пиши.
@Ano и мене она ме одмолзуваше во 1 по полноќ Ма да сите сестри беа фер и коректни , сум ги викала во 3,4 по полноќ одма доаѓале. @abeti јас лично сум задоволна и не жалам за денар што сум дала. Сите доктори се супер, освен Хаџи Лега -мн. е ладен. Цело време се околу тебе и се грижат за се .