Можеби и ќе нема гужва до толку доколку би била дежурна за викенд меѓутоа она не дежурна и само еден ден е 2ра смена и хаос невиден е.
Здраво, јас би сакала да те прашам, не си задоволна од пристапот на Ана Данева? Мене ми ја препорачаа, па размислувам да дојдам некако до неа. Во која амбуланта и кои денови можам да ја најдам дали знаеш?
Женски кои ќе се пораѓате во ремедика @0ли @Bebence29 ми требаат ли папучи? И освен за лична хигиена ствари и полнач што друго да спакувам? Улошки и мрежести гаќи даваат така?
Таму ми дадоа папучи, не носев од дома. Земи си стегач, полнач, лабело, чешел и тоа за лична хигиена. Гаќи, влошки, крпи, спавачи и сè таму даваат.
Ана е злато, јас ја водев таму бременоста и таа ме породи. Понеделник и четврток е во амбуланта. Понеделник во амбуланта 28, четврток во 37. Само заради неа одлучив да се породам на ГАК.
Јас сум презадоволна од Ана навистина е прекрасна докторка, меѓутоа ради други лични причини не се породив на ГАК. Јас одев понеделници во амбуланта 28, за други денови не сум сигурна.
И Органџиски да не имаат фризерка во пакетот за пораѓај? Гледам по сликиве што ги ставаат на фб, сите родилки скоцкани во косите
Neznam gledam deka sleduva nekoi podaroci,gi sledam mozebi i jas ke se poragam tamu,vo Sabota sum na prvo ctg kaj niv..
Koga se poragav so prvoto pred 10 godini i so.2to pred 8 god,samo gledav da se porodam da ti kazam i da se izbanjam posle toa za flizer nemase ni da mi tekne ili da pobaram...ama sega bidjeki imam privatno osig mozebi poragajot ke e vo priv.klinika pa neka me sredat ke me slikaaat ne za drugo
Да не се лажеме и јас од Систина излегов као удрена со мокра чорапа бидејќи беше недела и немаше фризерка дури им кажавме на тие дане сликаат иначе ни слика немаше да добиеме.
ауу јас неможам да се замислам не исфенирана и ненасминкана.за првото си носев четка,пегла за коса и сега си ги ставив во торбицата.ако се погодиме во исто време ќе те исфенирам
Ете, ќе си добиеш и ти средување, но ако одиш во Ремедика, нема Се шегувам, се разбира. Многу ми е гајле за фризерот Ниту за првото ми требаше ниту сега.
Ништо, требаше утредента да одиш да си бараш тоа што ти следува Јас минатиот пат само си ја измив, ми дадоа таму фен и така се зачешлав, си направив репче. Како што беше топло, сафра ќе ме фатеше ако ми е пуштена. Како што едвај чекавме да си одиме дома, не се ни сликавме, заборавивме
Здраво, Има ли некоја искуство за породување во Санте Плус? Читам и позитивни и негативни коментари. Инаку јас со првото се породив на ГАК катастрофа поминав, со второто Чаир - одлично искуство. Е сега сакам приватно и гледам доста голема разлика во цената Санте и Ремедика Некој искуства?