Здраво,јас сум 30гн и се многу мислам за породувањето голема паничарка сум… со првото сум породена во Санте 2016год ,ме породи др Елма тогаш супер поминав имаше повеќе персонал.Сега исто таа ми ја следи бременоста ама прочитав многу лоши искуства па се мислам каде да се породам …. Некоја членка скоро што се породила таму да ме посоветува…. Инаку не ми е проблем можам и Систина и Ремедика да одам ама некако се заживеав со докторката…
При пари (а и при здрав разум) да се породиш во Санте (после сите случки таму) за мене е лудост. Систина и Ремедика имаат одлични услови и пред сè одлични лекари што е најважно од сè.
Сестрите се им ужас кога одам на прегледи нестручни ….. сите се млади Од др Елма сум задоволна ми ја следеше првата бременост ама сепак тогаш беа повеќе доктори сега останаа многу малку и навистина цело време само на тоа мислам …..
Исто и јас не сум за Санте. Кога веќе имаш можност. Лично искуство немам. Ама од она што го читам ма форумот.
Ви ја препорачувам Др. Симонида Котларова Попоска во Ремедика. Моментално втора бременост водам кај неа и за породување исто така кај неа. Професионална, стручна, љубезна, човечна, достапна за пациентите во секое време. Не би ја менувала за ништо на светов.
Ако се одлучиш за Систина, ти го препорачувам Бојаџиев. Секогаш е достапен, смирен, убаво објаснува, супер е како доктор, и како човек. Каде и да одлучиш ти посакувам лесно да поминеш.
Дали некоја скоро се породувала во штип Др.Органџиски,искуство да сподели колку дена се седи по царски рез…
Јас не, снаа ми. Задоволна е многу од цел персонал, сама во соба, доаѓаат сестри постојано, и покажувале околу доењето, на испраќање пак доаѓаат докторите што те пораѓале да прашаат што, како. И имаат и фризер, на излегување ги средува. Јас правев хистероскопија кај нив, задоволна сум како поминав тој ден.