Moze li nekoj da kaze iskustvo so bolnica Dr.Organgiski vo Stip? Kako pominavte vie,deteto ,kako se porodivte? Ili pak seuste ja vodete bremenosta pred poragaj...
Zdravo, moze e smesno prashanjeto dali imate nekagde slusnato da moze da prisustvuva maz vi vo privatna bilo koja bolnica, da si plati i da prespie tamu so vas, dojagnoza na trudniza depresija
Jas se porodiv mila kaj Organdziski minatiot cetvrtok ,imam samo pofalni zborovi se sto t3 interesira prasuvaj
Само ќе си изгубат пациенти и ништо повеќе ќе одат само за консултации и готово ептен ако е нешто сомнително. Не е убаво да се печали на некој што има мака, едно што се преполни со работа наместо да намалат цени они качуваат.
Премногу, ама пак ке имаат пациенти, им се може. Државното здравство потона, услови и третман мизерија. Всушност секоја родилка заслужува третман ко у Систина, тоа се посебни моменти и за мајката и за бебето.
Јас ја следев бременоста во Санте плус со првиот пораѓај супер поминав др Елма има златни раце……многу се мислев за пораѓај таму после што се не се изначитав,бев во Штип кај Органџиски оставив аванс за породување,се мислев и за Систина ама некако незнам др Елма неможам да ја сменам….ептен сум во мисла што да правам
Nema da zgresis pak za kaj doktorka elma ijas isto tocno pred 2 godini ona me porodi eve pak vcera bev na kontrola kaj nejze zlatna doktorka e pak keme poragja ona
Јас ќе закажам преглед за утре да видиме за породување би сакала да пробам природно има 7 години поминато од првиот царски рез