Четири вечери бев таму. Ова го пишав во темата за цени. Сега не знам дали има промена некоја, ова беше пред точно два месеци.
Толку е генерално за царски, 4 вечери. И Ремедика имаа повторно покачување на цени, така да најубаво да се јавите да прашате
Да ве прашам тие што се имате пораѓано во Систина. Освен за лична хигиена, пижами и вакви основни работи, дали носевте посебни влошки, мрежасти гаќи и сл. или таму даваат?
Има во темава пишувано многупати. Не треба ништо, има таму се. Ни пижами не ти требаат, си даваат таму спаваќи.
И мрне ме интересира... Која недела си и кој ти ја следи бременоста? јас сум 34 +0 Кај докторка Елма сум
Јас се пораѓав пред 7 години ништо не треба да носиш… имам закажано утре породување па ќе ви кажам дали треба нешто јас си носев само паста четка за заби чешел некоја шминка полнач… поздрав
За во Систина земи си само полнач и четка за коса , не земај од дома ништо ни пижами ни влошки...ќе ти дадат се кога ќе се сместиш во соба ...со лесно
Јас сум 33 Јас ја водев бременоста во Ремедика, кај д-р Елена Петрова ама ми отиде во пензија и сега моментално немам доктор. Сакам да се јавам во Санте да закажам преглед. Се мислев меѓу д-р Елма и д-р Ненад Лазаров, некако ги читам доста па ваљда се добри двајцата. Инаку се распрашав, не се доплаќа за да си сама во соба, сите родилки се сами