Не И четка и паста за заби има за еднократна употреба Само полнач за телефон по можност со подолг кабел
Дали за во приватна болница ми треба здравствена книшка, иако немам здравство не сум пријавена (за преглед)?
Здраво девојки сакам за порагај да закажам кај Симонида Котларова во Ремедика,сега незнам дали да и се јавам на телефон да и кажам искрено нрзнам како да постапам ве молам за совет да ми дадете.
Само пофални зборови, пред година и 4 месеци ме породи со близнаци, резот скоро и да не ми се познава. Со лесно ❤️
Ако досега не си водела бременост таму , јас би се јавила во Ремедика и би прашала за истово . Би требало од рецепција да ти објаснат што и како . Со лесно
Мислам дека би требало да се закаже термин за кај докторката, со тоа што ќе се јавете во Ремедика и на тој термин освен преглед да се договорите и за породувањето и целата процедура околу тоа.
Супер е Димчев за царскиот само пост пораѓај нема многу да те гледа минатиот пораѓај цимерката ја породи Димчев, ни еднаш не дојде после да ја види.
Pa prva bremenost mi e i neznam kako da postapam sega sum 26 nedela i neznam dali e rano bidejki ne sum od skopje neznam kako ke pravime koga ke dojde vreme za poraganje daleku mi e skopje za sekoj den i seuste se mislam neznam sto da pravam ako moze nekoj sovet.
Закажи еден преглед кај докторката и кога ке се видите ке ја прашаш што како и ке се договорите, вака телефонски не знам колку би можело да се договори породување кај конкретен лекар.
Ke si se javis vo Remedika na 15 ti i ke zakazes termin za sledniot mesec. Togas gi otvaraat terminite kaj nea i ima, zosto cesto nema da mozes da najdes termin. Od 35 ta ke si platis avans 7400 i ke pocnes so ctg i pregledi zavisno koga ke ti zakaze ona od situacijata. Ke si odis na pregledite i spored situacijata na bebeto ke ti zakaze carski ako si za carski ili prirodno ke si cekas bolki.
Аха, заборавив да пишам од 5 дена што бев таму 4 дена дојде Димчев да ме види, само последниот ден не дојде
Стручна, принципиелна, можда малку ладна во некој поглед. Јас се породив кај неа за првото, сега и за второто здравје Боже пак, презадоволна сум од неа. На одмор е до 03.10 мене термин ми е до 13ти па ако случајно не ја дочека бебе, Сотир е запознаен со мојот случај. Денес бев на преглед кај него па ми рече јас те чувам дури не се врати Кристинка.
Носи си папучи обавезно, што не се лизгаат. Тие таму што ги даваат ко по хотели што се и страшно се лизгаат.