Дали од кога се породивте сопругот кога дојде носеше нешто за сестрите или не ? Или може да ги почасти нешто кога ке си одиме здравје боже
Здраво. Некој да сподели искуства од др. Никола Панчевски од Систина? Веќе скоро 3 години идам на редовни контроли кај него но сега сум тазе бремена и ме интересира каков е во тој дел? Достапност, информираност, разбирање? Ви благодарам
Pocituvani Dali nekoj vo skoro vreme se porodil so carski rez vo Plodnost i kolkava suma plati za celiot prestoj vo bolnicata . Vi blagodaram
@Brpbrp како е мајка, како иде секојдневие со ќерче? Кажи ми, колку дена задржуваат во Систина со природен а колку со царски?
Мене ме примија во сабота со болки, се породив природно во недела. Требаше регуларно да ме пуштат во среда, но останавме до петок поради жолтица кај бебето.
Zdravo jas sum kaj dr. Pancevski eve veke sum 28nedela I sum prezadovolna. Cel mesec nastinata virusi celo vreme mu pisuvam poraki za antibiotics za konsultacija stom vidi vraka na poraki. Ne zbori mnogu znaeete stom ste kaj nego bo toa sto ke go kaze e kazan. Zdravje planiram I za poragaj kaj nego so lesno majka
Ако може некоја што се има породено последниве денови, недели во Ремедика да сподели дали се дозволени посети за сопругот (или други членови на фамилијата) ? Благодарам однапред
Сопругот само тебе може да те види , а бебе преку стакло , други членови само бебето, кај тебе во соба неможе да влезат .
Прашање од другарка, не е член на форумов. Тазе искуство со Санте плус? Сака на приватно заради епидурал и уплав, Систина и Ремедика и се скапи, Оне хоспитал и Органџиски предалеку, како ке оди на цтг.. На телефон и рекле покриено е се за неа и бебето во тие пари, освен испитувањата за хив, хепатитис што се плус 50€ кај нив, стандард, па ако има некоја искуство од себе или блиска роднина, другарка да сподели, услуга, достапност на сестри итн
И другарка отиде таму ради епидуралот , кој на крај не и го ставија Она у главно не е задоволна пошо имаше и скриени трошоци на крај ( ова беше пред 2 год, сега нз како е ) . Затоа сега со второво Санте не и паѓа на памет , пре би одела у Чаир
Ова како моето искуство да го пишуваш за во Санте и јас отидов поради епидуралот, ама на крај си ги истрпев болките и си платив дебело
Пред точно месец, дозволуваа да влезе сопругот во време за посети. И најблиски, само по еден. Иако имаше смена на која не дозволуваа никој да дојде. Не знам оти. Се спомнуваше дека ќе ги забранат целосно поради сезона на вируси.