Jas imam iskustvo so dva carski kaj nego, i vodenje cela bremenost. Ako mozam da ti pomognam so nekoja informacija, slobodno prasaj
Само првото ЦТГ со прегледот во 36та недела се наплаќаат во Систина, после наредните до пораѓај не се наплаќаат.
jas sea im se javiv Mi kazaa posle 36 ne naplakaat Sea sum 32 Kje odam dokaj naticna eho bris Pa sledno 36 plus sistina zosto nemam vekje pari Tuku ctg se pravi od 36 taka?
Цтг, лабораторија крвна слика и брисеви не се наплаќаат после 36та недела ама прегледот мене ми го наплатија 4300. Следен преглед после една недела, пак 4300 денари.
Не ја водев бременоста таму, се појавив во 36та недела. Дали има скоро породена мајка во Систина да каже дали даваат сега сертификати со слика од новороденче? Пред 3 години ми дадоа за ќерка ми, преубав спомен ми е па би сакала за двете деца да имам
Neznam stvarno Mene po telefon drugo mi kazaa Na moja drugarka sea od 36 nisto ne i naplakaat Bremenosta ja vodese celo vreme vo sistina.
Да не има врска и кој доктор те води... Некој да си наплаќа, некој не. Обично ако со прегледот извадат и извештај, мора да се плати... а ако не извадат, да не не наплаќаат тогаш?
Во однос на наплаќање многу зависи кој доктор те води. Јас кај Бојаџиев имав месечно неколку контроли и во однос на тоа човекот е многу принципиелен не ми го наплаќаше секој преглед. И како доктор е исто добар.
После поородување после 40 дена требаше да закажам за контрола амаа не отидов , поминаа 2 месеци па сега сакам да отидам дали се наплаќа ? Читам на некој не им наплатиле ама дека каснам јас со прегледов не знам баш .. За систина зборам
Бев понеделнички денес на цтг и ехо. Кратко ме виде само докторката, презрела веќе била постелката, ми потврди датум, здравје во четврток на прием после 18 часот а во петок царски. Не ми наплатија овојпат ништо. Едвај чекам да си олеснам и да ја видам мојата втора принцеза
влегува да, за цтг не сум платила. Само кога прашував за цена за пораѓај во декември ми кажаа 145000. Се породив на 02.02 и ки наплатија 155 000. Цените преку моќ ги менуваат така да секој месец прашувајте си за цена.