Нема да погрешите, услуга на ниво, професионално си ја вршат работата. Целиот персонал им е одбран, професиналци. Сестрите на оддел ве гледаат ко божици, на бебињата не даваат глас да им се слушне, ко нивни ги гледаат. Топла препорака. Породена пред три недели кај нив и имам само пофални зборови. ❤️
Нема да погрешите, услуга на ниво, професионално си ја вршат работата. Целиот персонал им е одбран, професионалци. Сестрите на оддел ве гледаат ко божици, на бебињата не даваат глас да им се слушне, ко нивни ги гледаат. Топла препорака. Породена пред три недели кај нив и имам само пофални зборови. ❤️
Мила докторка ептен сочувствителна приступачна враќала на вибер, хсг правев кај неа а за пораѓање немам искуство ама првите 2 бремености (неуспешни за жал) ги водев кај неа и беше ептен посветена
Да, ми ја водеше цела бременост и ме породи со царски пред 5 месеци. Само пофални за докторката, вистински професионалец,знае како да те опушти, транспарентна и отворена за комуникација.
Ако побараш сигурно ќе најдеш мое мислење за него… јас имам ептен супер искуство со Бојаџиев, два пати царски ме породи. Вториот пат цела бременост ми ја водеше, и цело време беше достапен за секое прашање. Имав обилно крварење и му пишав. Не беше во Мк, ама одма ми врати ми кажа што да правам. После сам ми пиша да ме праше како сум…сакам да кажам ептен посветен и не ме остави ниту миг со прашалници… а јас имав премногу и заради ептен лошо искуство…како и да е, ако имаш прашања стојам на располагање.
Јас. Супер искуство. Од целосно следење бременост до крај и природно ме породи. Немам ни една замерка за докторот. Достапен, фин, позитивен. Се помина како што треба.
toa e od 38.0 do 38.6? I dali sekogas se odi so dogovoren datum ili se ceka samo bebeto da posaka nadvor iako e carski?
Не се чека царски се договара за да не тргне пририден процес на пораѓање. 38 полна но во последно време гледам сите чекаат 38+6 да помине значи 39та
Закажуваат главно со 38 полна недела освен ако има некои причини за порано. Ама знам пример моја роднина не сакаше да оди на закажан датум за царски, сакаше да се породи кога бебето ќе биде спремно па чекаше да почнат болки па отиде на царски. Ова во систина беше пред неколку години.
Нормално дека во 39та недела е подобро освен ако нема некоја медицинска причина, затоа и тогаш ги закажуваат