Samo da se pozalam deka od Sistina se mnogu bezobrazni, pred nekoj den mi naplatija CTG vo 37 nedela so obrazlozenie ne sum vodela cela bremenost kaj niv pa kje mi naplakjale naizmenicno kako si sakaat. Jas pocnav nekade od sredina sigurno okolu 20.000 sum im ostavila do sega za pregledi. Sramota mnogu me iznerviraa. I uste se mislam mozam li negde tamu kaj niv da se pozalam da mi gi odbijat parite koga kje se poradjam. Se rasprasuvav po drugarki i niv ne im zemale pari iako pocnale da odat od 36 nedela prv pat, go izmislija toj muabet kolku da me otkacat.
И јас тоа мислам. Мојот доктор моментално е на одмор и бев кај негова замена Серџовски.Мојот доктор не ми наплаќа ни ехо веќе цел месец.
Обично е така, ако те знаат не наплаќаат. А твојот кој е? и јас сум во потрага по нов, мојот во пензија
Мене ми е доктор Иванов. Јас сум презадоволна од него. Бев итно на преглед и тој беше на смена така го запознав. Од прв пат веднаш ми се засвиѓа и си решив кај него дека ќе одам и ќе се пораѓам. Многу е посветен.
Doktor Jordanco Ivanov. Mene mnogu mi se svidja kje vidam kako kje pominam i za poradjaj pa kje spodelam. Se nadevam bebko kje poceka dodeka da se vrati od odmor slednata nedela.
Систина апла перална за пари е станата. Што и направија на моја блиска, има секаде да кажам. Незнам дали наша нога веќе ќе стапне таму. Користат, цедат, максимално. Буни си се, кажи си дека знаеш дека на други не наплаќаат.
Јас систина не ја акам уште ко се породив пред 4 год со првпто.. ортопед ајде таму... 3000 глупости иМислија за проверка за пари... и само дојдете пак, дојдете пак
Блиска моја пред 6м ја оперираа со рез како царски (втор пат и тоа), за вадење на миом. Првата операција беше пред 4г и тогаш ај успешно и ги извадија. Вторава сега пред 6м, миом 7цм, рез од колк до колк шо се вика 2000+ евра.. буквално ја отвориле и затвориле. Бар ако не можеле да го извадат, да и кажеле. И она сега по операција овие 6м кај истиот на контроли, ехо, ништо не и кажувал.. а ја спремаат за инвитро. Проблем со циклус нешто сега пак и отиде среќа кај матичната пред 2,3 недели, шлог таму.. миомот тука исто 7цм. Итно на Гак ја прати, со врски некои кај добар доктор... специјалисти таму викаат нема шанса да е нов (неможе така да порасне толкав за толку време).. истиот на истото место. Зошто ја отворил и затворил.. зошто ако неможел да го извади, не и кажел. Бесни се луѓево, страшно.