Јас супер поминав. Второ породување. Ептен си ја бркаат работата, имав епидурал и цело време гледаат колку можат да ти направат да ти е полагодно, неболно.. Пиши ми што те интересира, ако можам да ти одговорам
Женски дали во Систина дозволуваат од дома да си носиш работи, пример мрежести гаќи и влошки, подлоги за под мене, спаваќи и ред други работи? Бидејќи се ми е спремно и сакам од дома да си понесам такви работи само незнам дали прават проблем? Ако има некоја од Вас со тазе искуство би Ви била благодарна
Со лесно Јас носев само полнач, стегач, чорапи, четка за заби иако имаш таму, крема за лице, чешел и ланолин.
Честитки до сите мамички, живи и здрави нека се бебушките! Може ли некој скоро породен во Систина да пише искуство со пораѓајот,персоналот,услугата,да ли постојат додатни или скриени трошоци, што е потребно да се земе од дома, да ли е дозволена посета и подароци за родилка и сл. Да ли цената на пораѓајот се менува во зависност да ли се близнаци или не? Ако може во кратки црти
Нема скриени трошоци, од дома не ти треба ништо се има таму, посета е дозволена Персоналот и услугата на врвно ниво, го препорачувам др Палчевски ако сеуште нема одбрано кај кого
Јас пред месец дена платив 155.000, 00 за царски ама тука прочитав дека сега било 170.000. Нема скриени трошоци, колку ми кажаа толку платив и не ми побараа аванс. Посета од деца не е дозволена ниту подароци како балони, цвеќиња. За услугата немам баш ниту една замерка, дури се подобрени во однос на првиот пораѓај пред 6 години. Посебно во делот на доењето, премногу обрнуваат внимание, а и јадење даваат побрзо : D Минатиот пат умрев за јадење Погоре имам пишано што понесов јас.
Нема разлика во цена за царски со близнаци за породувањето. Едно бебе влегува во пакетот за испитувања по породување, а за второто се доплаќаат испитувањата
Бар да го назначеле тоа некаде, да знаеме отприлика колку плус ќе дојде за испитувањата за второ. Али тоа е.