Fala ti mnogu,samo da se vrakja so ubavoinaku postelkata mi bese mnogu zrela i ne mozese da se ceka,a bebeto bese dobro postaveno kako za spontano poroduvanje i doktorkata insistirase da probame prirodno…iako dlaboko vo sebe znaev deka carski ke bide,nema veze bitno pomina, preziveav so se vika
Јас се породив таму и сум задоволна од целиот персонал. Посебно сестрите, на едно притискање на копчето, веднаш се во соба. Сам си во соба, посети нема по собите, се излегува во ходникот ако сака некој да те виде и е дозволено еднаш во ден. Царски бев, 5 дена. Природно 3 дена си таму. Може да присуствува сопругот, беше мажот ми, не се доплаќа ништо. Од сите приватни, моментално мислам дека се најефтини со цени.
А сопругот на царски не даваат да присуствува така? Јас уште од сега се тресам кога ќе помислам на пораѓај. Ме испорасплака во породилни приказни сега, баш истите чувства ги имам, исти мисли, исто се
Не даваат. Мислам и нема потреба искрено, сепак е операција, и ти не ни гледаш што точно прават.. Со лесно, се ќе биде добро.
Во Систина објавиле нови породилни пакети и гледам некои од бенефициите како 10% доживотен попуст на сите прегледи на сите жени кои се породиле во Систина од самото отворање. Важи и за сопругот и децата на родилката. Само 10% на тие цени што го качуваат нонстоп не е многу . Нека дадат барем 30% . Едит: сега гледам дека за царски го намалиле престојот на 4 дена. Јас лежев 5 дена со царски.
https://acibademsistina.mk/novi-pak...kvEhUrUllcuxU22FCY_aem_kElafyJwUuH-kN4Txbtj9Q Има нови поволности
Мислам дека да, пред некој ден бев на контрола, и баш загледав имаше рекламен постер залепено во чекалната, само не заприметив колку проценти. Инаку добри се попустите за второ, трето раѓање кај нив, дури се изненадив.