https://diners.mk/diners-club-a-ibadem-sistina-kobrendiran/ Кога бевме на предавања за трудници имаше претставници од дајнерс што ја рекламираа картичкава, на сајтот на дајнерс има детали.
Бесплатни се предавањата, ги има 2 или 3 пато годишно. Само се пријавуваш, имаше на кој број да се јавиш за да се пријавиш.
Ова е како обична дебитна картичка, ставам пари на неа? Или кредитна картичка? Интересно звучи ако е како дебитна. Кредитна не ми треба во животот
Според описот во линкот е кредитна картичка, јас немам туку ми текна дека имаше нешто вакво. @Bejb15 Ти одговориле и погоре, бесплатни се предавањата, јас не се ни породив таму.
Аха,значи вие сеа ги коростите тие доживотни 10%попуст за семејството.Мислев дека сте трудница и водите бременост таму
Кредитна картичка е со сигурност, лимитот е максимум 3500 евра но на секој клиент различно ќе го одредат во зависност од неговата кредитната задолженост по други банки.
Попустот во Систина важи и за нас кои имаме уплатено по 12000 пред понудава да излезе пред некој ден. Денеска баш бев да прашам во канцеларијата кај што се уплаќа. Мислев да не треба да доплатам уште 3000, бидејќи 12000 ми побараа за аванс. Ама ми рече дека нема потреба да доплаќаме уште 3000, важи и за нас. И побара матичен од мене и мм, и не внеси во систем за 10% попуст за се' понатаму.
Здраво, дали има некоја со искуство во Ремедика , сместена во апартман/вип апартман ? Не сум се распрашала за оваа опција, ама ако имаме тука искуство од прва рака, би било супер да се сподели. Претпоставувам сами сте во апартман, па во однос н тоа дали има предност и во однос на посети ?
Бидете многу претпазливи за таму. Блиска пријателка доживеа трагедија, а они не покажаа никакво сочувство (ама веројатно секогаш е така) Убаво разгледајте ја биографијата на докторот што ќе ве пораѓа. Распрашајте се за педијатрите од каде доаѓаат, дали има 24/7 педијатар, дали се стручни за новороденчиња. Цела бременост следена од една докторка таму и плус педијатарот не забележале голема мана кај малечкото Може вакви случаеви има и во другите приватни, но бидејќи коментари и искуства се бришат од самата болница на нивната страна, луѓето се блокираат, случките не стигаат до пошироката јавност.