Земи си еднокреветна, ако добро се сеќавам 150еур е од ден. Јас си земав еднокреветна и бев раат. Маж ми можеше да седи колку сака, ама во времето за посета. Јас не сакав никој друг да доаѓа, има кога да го видат бебето. Јас да имав цимерка прво ќе ме нервираа посетите нејзини ако се по цел ден таму и второ немаш раат. Има некои цел ден се на телефон на спикер. Јас бев со царски и имав многу гасови, среќа бев сама пошто опасно беше
Mamicki, dali ima nekoja iskustvo so Dr Vladko od Plodnost? Dali dozvoluva da prisuvstvuva mm na spontano poroduvanje i voopsto kakvo iskustvo imate so nego? .. Coming soon baby boy..
Ако на некого му е во опција… Само што се породив во Санте Плус. Бев кај др Елма, презадоволна од се, од докторката од сестрите од педијатар. Тек имам уште 3 дена. Само сакав искуство да кажам поради тоа што јас кога барав за мислење немав нешто многу многу. И разликата со цени е огромна па така на некого можи да му биди од корист.
Кажете на крај кога ќе излезете од болница колку ќе платите, и јас се породив пред 3 год кога беше природно 500€ па плативме дупло
Мислам дека јас ти споделуваав во лп искуство од другарка ми, ако добро се сеќавам. мило ми е што добро поминуваш, се надевам ќе испаднат фер како што беа и кон другарка ми и нема да имаш плус 500€ на сметка на крај. Баш да споделиш .
И мене ме И мене ме интересира тоа за таму, иако веќе искрено д-р Ненад Лазаров ми стана одвратен ...едно време мислев за водење бременост кај него ама толку е ниско за еден доктор да се расправа по коментари, да расправа по туѓи судбини, да ги клевети сите други инистуции било државни или приватни ШТО МНОГУ КАЖУВА КАКОВ му е карактерот.
Еве да споделам… само што си заминав НЕ ДОЛПАТИВ НИШТО. Услуга одлична сестри одлични докторка одлична
Здраво девојки, дали некоја имала искуство со др. Иванов во Систина за водење бременост и породување? ☺️
Zdravo devojki, dali znaete dali se doplaka za prisuvstvo na mazmi na poragjaj vo Plodnost? Se javiv i prasav mi rekoa toa dopolnitelno koga ke dojdete na poragjaj
Да… си побарав и за главоболка лек и ништо не ми наплатија плус… се наплаќа ако пр на бебето му се даде антибиотик во некој случај или на мајката Крв …
Мене ме водеше др. Иванов цела бременост и породување и сум презадоволна од докторот. Детален, објаснува се како треба и секогаш достапен. За докторот и за тој дел со прегледи и породување немам збор, само јас имам лошо искуство со сестрите од неонатологија што се погодија додека бев таму. Изненадена бев од тоа зошто баш убави коментари сум слушнала од други како поминале, за жал јас и цимерката што ми беше немаме убаво искуство. Додека сте таму ако нешто не е ок и не ви одговара барајте си смена, за тоа одиме во приватна болница.
Здраво,дали има некој што е во скоро време породен во Плодност,да сподели цени,што е вклучено во цената и дали има некои скриени трошоци и од кој доктор сте задоволни? Фала ви