Decki zdravo. Ako moze edno Prasnje, za sante plus hospital nekoj da spodeli iskustvo? Dibro loso? Dali da se odi na poragaj tamu ili ne?
Моја блиска се породи таму спонтано пред година ипол, скроз коректно поминала. Исто мислам дека @KittyCat:) се породи таму сега брзо и беше задоволна. Побарај низ темава имаш мислења.
Втор пораѓај ти е таму? Сега гледам царскиот е 169 000 па слушнав дека со втор пораѓај имало плус попуст само не сум се јавила уште да прашам еве може ти имаш инфо
Здравје Боже таму пак планирам. Немам прашано ништо околу тоа, само прочитав дека има некој попуст за втор пораѓај и гратис еднокреветна .
Здраво девојки, Некој што се има брзо породено во Систина ме интересира дали има 10% дополнителен попуст на пакетот за порагај како што е нагласено на страната доколку ја водите бременоста кај нив од 12 г.н и дали има дополнителни плаќања надвор од пакетот
Па ајде ќе се јавиме ќе си прашаме мене мај ми е терминот, ама јас не ја водам таму бременоста туку некаде околу 30та недела ќе одам на 1-2 прегледи
За второ породување 20% е, јас водев од 12та недела бременост За прво породување е 10% попуст, плус плаќање е само ако имаш плус анализи и испитувања
#Породена прв пат пред еден месец, таму следев бременост. Имаш 10% на пакетот, да. Инаку ништо не се доплаќа. Скрининзи за слух, ортопедски преглед, после контроли првиот месец и за бебе и за тебе.
А беше во еднокреветна соба, или тоа е само за втор пат породување? Јас се мислам да си доплатам, затоа што ако ми се погоди некоја цимерка со посети без осет ќе полудам
Јас во апартман бев. Инаку за прво породување во цената влегува во двокреветна соба. За второ следува еднокреветна.
Zdravo majki, me interesira dali nekoja se ima porodeno vo centarot za majka i dete vo Zan Mitrev Clinic, da spodeli iskustvo