Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Stone

Stone Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    34
    А дали сопругот во тој период беше со вас во соба?

2. LaTama

LaTama Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2019
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    556
    Девојки како се цените за породување во Ремедика и дали имате искуство со др Симонида?

3. Iva.T

Iva.T Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    1.194
    Ти исто здравје во Ремедика ке се пораѓаш? :)

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.847
    Допаѓања:
    9.019
    Nema podobra doktorka od Simonida na svetov, deset bi ragjala kaj nea. Za ceni mozes da se javis na informacii ke ti kazat zosto cesto gi menuvaat.

На Didi***, xxx-ba, Ani93 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    1.306
    Па таков ми е планот, баш ја прашав Докторкава за капар нешто, дане има промени на цената, ми вика ај здравје да почекаме има време. Сега пак сум од пон за грлото мерење на 7 дена да видиме како иде. Сестрами е мн задоволна од све. Внуката беше и кратко во инкубатор, негата, односот све беше одлично.

На LaTama и Iva.T им се допаѓа ова.
  6. Iva.T

Iva.T Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    1.194
    Терминот ни е 2 дена разлика, можно е да бидеме цимерки :D:inlove:

7. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    1.306
    Да здравје викам само да издржам со грлото да не ме изненади порано, тоа некако ми е голем стрес и го мислам :sweat::whew:

Ако е све како што треба ќе се дружиме :inlove:

На Iva.T му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ел1919

ел1919 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2017
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    338
    Кога ме примија беше во соба со мене поседе малце и си отиде нејќеше да присуствува на пораѓајот и никој не очекуваше дека толку брзо ќе се породам сите кажаа до сабајле нема шанси да биде:D:D ама кога се породив му се јавивме одма дојде си влезе горе на бокс да не види.

На Stone му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tuti_fruti

tuti_fruti Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2024
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    4
    Дали дополнително платија за во инкубатор или тоа е во вкупната цена за пораѓај?:)

На olly14 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    1.306
    Зетот вика не, доплатиле само за деновите што останале плус, и тестовите што ги прават дополнително. Внуката два дена беше или да речам ден ипол, само додека почна да јаде од шприц претходно беше со цевче мислам, немаше никаков проблем друг во однос дишење и после ја префрлија во нормално креветче и ја греаа во текот на денот за жолтица. Брзо напредуваше фала му на Бога.

На tuti_fruti му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.218
    Допаѓања:
    7.329
    Пред 2 недели ме фати царски 142.000, со тоа што имав плус прегледи за бебе и за мене профилакса.
    Со првото ме породи др. Симонида, со второто Афродита, прекрасни се и двете докторки.

И морам да ги пофалам двете најдобри сестри, Дијана и Оле чинам беше, префини, имаат знаење и ептен се од помош.:l:

На Ladyme, olly14 и LaTama им се допаѓа ова.
  12. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    637
    Допаѓања:
    587
    Јас првата бременост ја водев кај др Афродита. На пораѓај бидејќи бев со провокации и ме фати цел ден за на крај да завршам со царски, ми беа Афродита и Симонида. Да посакав подобра комбинација мислам немаше да има. Цимерката ја имаше водено бременоста кај Симонида. Двете се предобри докторки. Сега сум повторно кај Афродита. Двете мислам дека се одлични.

Во однос на Ремедика и Систина, од мене голема предност за Ремедика заради тие неконтролирани посети во Систина. Сеа лежиш ти полу гола, крвариш без разлика како си породен, млеко тече на сите страни и се обидуваш да доиш, те фаќа нерва па уште згора на тоа да ми дреме пола фамилија по цели и денови не фала. Искрено никој не ви треба додека сте во болница. Може сопруг да дојде еднаш онака за поддршка ама и не мора што е до мене.

На Didi***, Ladyme и Калатеа им се допаѓа ова.
  13. Iva.T

Iva.T Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    1.194
    Јас цело време мислам (скоро убедена сум (facepalm)) дека ке се породам порано поради срцевидната матка демек за што се изначитав, така да… здравје, само да влеземе во безбедни недели и нека биде се во ред :l:

14. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    5.010
    Допаѓања:
    8.558
    Ова со царски мало сутра хахаха. Ја одвај чекав да се истуширам… леле да имав рибача четка ќе се рибав таму. Ја на Гак бев, ама дека не смееш раната да ја шампонираш одма.. корнев мислам.:envy:

15. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    904
    Допаѓања:
    1.145
    Не мора да значи :D Јас со еднорога матка стигнав до 36+1, може и повеќе ќе издржав да не беа други плус индикации. Друга членка со иста аномалија како мојата мислам 38-9 се породи. Не се секирај, ќе си биде добро :hug:

На Iva.T и Ladyme им се допаѓа ова.