Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Izzy_0504

Izzy_0504 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    1.429
    Допаѓања:
    4.054
    Исто и јас во Ремедика, вечерта ме однесоа во соба, а се истуширав одма наредниот ден, без лепенка, без ништо. Само да тече вода врз раната, да се исплакне убаво и да се тапка со пешкир.

На LadyR и mari30 им се допаѓа ова.
  2. mari30

mari30 Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2025
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    da vistina e za 2 dena lichno doktorot mi pisha i mu se javiv i zakazhavme. Duri mi potvrdi na viber. :) Jas prezadovolna bev od posetata, i detalno me pregleda, me prosheta, momentalno imaat podobra tehnologija od remedika i sistina. Samo toa mi e najmnogu ne mozam nisto posebno da prochitam za doktorite.

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.787
    Допаѓања:
    8.965
    Мене прво бањање после царски ми беше тек дома кога стигнав и тоа ме бањаше маж ми. Одвратна бев, не се ни сликавме со маж и бебе на испис зошто бев мрсна, прљава и расплакана. До тогаш само од половината надолу 2 пати сестра ме истушира. Толку многу ме болеше, ич ич не станував од кревет сите 4 дена, како без волја за живот бев тие денови. И плус цел престој бев сама во соба, само ѕвонев на камера на цел свет од што ми беше досадно. Права егзистенцијална криза, ги прашував докторите на визита дали некогаш повторно ќе проодам во животот, дали ќе можам да кренам потешко од 5 кила.
    Fast forward, сега не можам да се приберам дома и само трошам пари. Денес со ќере испешачив со количката 9 километри.8-|
    Во врска со храната, не ми се живееше во болница нит ми се јадеше. Ама тоа рижотото со зеленчук во ремедика и супата пилешка не ги заборавам, најубави досега што сум јадела во животот.

На Sanniii, H.VAGA, Izzy_0504 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. trikikiriki

trikikiriki Нов член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите, дали некој има скоро искуство со породување во Жан Митрев? И во споредба со систина што мислите која болница е подобар избор за породување?

5. MariaBouli

MariaBouli Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    54

Јас споделив, побарај на страна 568 :) Моето искуство е позитивно, а за споредба не можам да ти кажам. Јас се решив за Жан Митрев наместо Систина најмногу поради цената, и сум супер задоволна од услугата :)

На Снегулк@23 и Aschenputtel им се допаѓа ова.
  6. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.897
    Допаѓања:
    4.009
    Дали некој има број од др Елма од Санте да ми даде