Исто и јас во Ремедика, вечерта ме однесоа во соба, а се истуширав одма наредниот ден, без лепенка, без ништо. Само да тече вода врз раната, да се исплакне убаво и да се тапка со пешкир.
da vistina e za 2 dena lichno doktorot mi pisha i mu se javiv i zakazhavme. Duri mi potvrdi na viber. Jas prezadovolna bev od posetata, i detalno me pregleda, me prosheta, momentalno imaat podobra tehnologija od remedika i sistina. Samo toa mi e najmnogu ne mozam nisto posebno da prochitam za doktorite.
Мене прво бањање после царски ми беше тек дома кога стигнав и тоа ме бањаше маж ми. Одвратна бев, не се ни сликавме со маж и бебе на испис зошто бев мрсна, прљава и расплакана. До тогаш само од половината надолу 2 пати сестра ме истушира. Толку многу ме болеше, ич ич не станував од кревет сите 4 дена, како без волја за живот бев тие денови. И плус цел престој бев сама во соба, само ѕвонев на камера на цел свет од што ми беше досадно. Права егзистенцијална криза, ги прашував докторите на визита дали некогаш повторно ќе проодам во животот, дали ќе можам да кренам потешко од 5 кила. Fast forward, сега не можам да се приберам дома и само трошам пари. Денес со ќере испешачив со количката 9 километри. Во врска со храната, не ми се живееше во болница нит ми се јадеше. Ама тоа рижотото со зеленчук во ремедика и супата пилешка не ги заборавам, најубави досега што сум јадела во животот.
Здраво на сите, дали некој има скоро искуство со породување во Жан Митрев? И во споредба со систина што мислите која болница е подобар избор за породување?
Јас споделив, побарај на страна 568 Моето искуство е позитивно, а за споредба не можам да ти кажам. Јас се решив за Жан Митрев наместо Систина најмногу поради цената, и сум супер задоволна од услугата