Еве ги сите информации во врска со попустите. Се си пишувало (ама кој да прочита детално .....не сум се заинтересирала ). https://acibademsistina.mk/mk/novosti/index/773?cookieS=1
Дали некој закажа за породување во Систина за време на роденденскиот попуст и дали имаше попуст и на породувањата?
Дали мислиш на уплата аванс за пакетот за породување, или пак баш закажување за царски/породување со провокација? Ако е за првото, не ми дадоа попуст на пакетот, барем не ми кажаа, уплатив аванс, но ми дадоа 15% попуст на прегледот што го имав тој ден.
Мислам дека не даваат попуст на пакетот. Роденденскиот попуст трае еден месец и го даваат на сите, независно дали имаш или немаш одбрано пакет за породување. А конкретно за попуст за породување баш овој месец, не знам. Најдобро прашај во call-центарот.
Јас се породив пред 3 недели и кога плаќал сопругот му дале некој екстра попуст од тој што го очекувавме за плаќање на авансот така да највероватно било поради риденденскиот попуст
Кога дадовме ние аванс ни рекоа дека ќе имаме 10% попуст на пакетот. Се породив пред една недела ни дадоа 15% попуст наместо 10%. Плус имав некоја лабораторија и на неа ми дадоа 15% попуст. Е сега до кога ќе важи тој попуст не знам ама не верувам дека ќе важи за уплата, а да се породиш после тој промотивен период.
Што вклучуваат припремите? Јас сакам да се пораѓам во Ремедика ама искрено ништо незнам. На втор скрининг ја прашав докторката ама ми рече дека е рано понатаму ќе ми објасни се. Е сега имам закажано за трет скрининг и се надевам ќе ми објаснат се подетално
Припремите се исти мислам сегде. Во 36та следи ехо и цтг и после со докторот се договарате за следни прегледи. Сите се вклучени во припремиве, не се доплаќа ништо. Обично е цтг на 1 недела па на помалку се дур не дојде на ден два при крај. Значи до пораѓај сите прегледи и цтг-а се опфатени. Пред 3 год беа нешто околу 9 илјади ако не сум се побркала ама сега не знам колку се.
Да ова е вкупната цена. Ама се уплаќа дел во 36та. Е сеа дали тоа беше башка над оваа сума или на крај одбиваат тоа не ми текнува како беше.
7900 се плаќа за претпородилна подготовка која се прави во 35-36 недела и тие ти се како аванс, пресметани ти се во вкупната сума на крај кога ќе плакаш
Zdravo. Ke ve zamolam da spodelite iskustvo so dr Kornelija i dr Jordancho ili da preporacate od licno iskustvo nekoj drug od Sistina za vodenje bremenost pa zdravje Bozhe i poroduvanje . Blagodaram
Jas cekam za vo sistina za brzo nedela dve... Treba da se poragam kaj Pancevski.. Pa ke pisam Kako sum prosla.. Ako ima drug neka kaze neso i mene me interesira