Др. Јорданчо е извонеден. Ми беше на царскиот, а имав и неколку прегледи кај него. Со докторката немам искуство, но верувам дека е добра и стручна.
Мене ме породи предвремено во 18та недела претходната бременост. За жал го изгубив бебето но целиот пораѓај го направи многу не трауматичен и засекогаш ќе сум и благодарна. Дополнително е доста сочуствителна и мила. Експедитивна беше и се се заврши ок, кога ме симнаа на одделение си помислив сакам баш на ваков начин да го родам моето живо и здраво бебе тука за една година. Fast Forward 14месеци подоцна - Денес сум 8месеци бремена со второ. За Корнелија имам најубави зборови иско случајно се погоди на ургентен вечерта кога го изгубив бебето, а бременостите ми ги води друг доктор и сега и тогаш но не би ми било проблем да ме пораѓа повторно Корнелија бидејќи беше одлична.
Tolku se raduvam za tebe i za tvojata hrabrost i uspeh, sigurna sum deka bi bila primer i motiv za mnogu idni majki Ti posakuvam lesna bremenost do kraj i se najubavo so bebushko vo pregratki za eden mesec. I ti blagodaram shto spodeli
Jas sum kaj Dr.Kornelija sega za sega sum super zadovolna doktorkata e odlicna strucna.Za poragaj isto taa ke bidi megutoa imame vreme sega sum 30+5
Дали знај некој колку е моментално гиниколошки преглед во Систина? И доктор да препорача исто дали некој има искуство со Newborn Clinic да сподели.
Како си задоволна од др. Палчевски? Сакам и јас кај него, матичната ми го препорача, но не сум била сеуште.
Мене со првото ме водеше и ме породи др.Јорданчо. Препрезадоволна сум и од стручност, грижа и од достапност. Сега ме следи и за второто. Го препорачав и на другарка и она е исто презадоволна од него. Случајно се погодив кај него со првата неуспешна бременост, ми правеше киретажа и премногу ме утеши и ми ја олесни целата ситуација, затоа и си продолжив кај него.
имам слични искуство како членките, и јас првата бременост го изгубив бебето во 5 месец, случајно Корнелија се погоди дежурна вечерта, па она ми правеше киретража, мн ми остави убав впечаток и продолжив да одам кај нејзе, за кратко време останав пак трудна и она ми ја водеше цела бременост и ме породи, сега сум трудна со второ пак сум кај нејзе, така да од мене имаш имаш топла препорака за др Корнелија, и другарки шо одеа кај Јорданчо исто се презадоволни. нема да се згрешиш како и да е. со лесно
So lesno i na tebe, Vi se voshituvam na istrajnosta. Blagodaram sto spodeli, sega veke mi e polesno i jas da odlucam. Cuvajte se
Jas iskreno sum mnogu zadovolna ubav pristap ima . Dostapen. Sega sum 24 nedela. Samo 2 skrining pravev kaj Dr Dimcev, deka Dr Palcevski ne gi pravi 2 i 3. Za poragaj se nadevam kaj nego no so ogled deka ke sum vo avgust i odmori se ne sakam da se opsednuvam mnogu. Veruvam deka so site bi bilo dobro.
Жени ајде совет за доктор во плодност. Таму сакам да се породам и полека да почнам да си ја водам таму бременоста. 26 недела сум. Знам дека сите се професионални и добри ама најповеќе за Ана Вангелов, Кристинка и Марија имам слушнато. Досега бременоста ми ја следи матичниот и сопругот на Ана Вангелов Михајло Вангелов во државна. За него имам само пофални зборови, да си одам кај жена му нема да згрешам а.
Јас водам бременост кај др. Јорданчо од 12та недела, сега сум веќе при крај, па здравје тој и ќе ме породи. Човекот е врв, смирен, достапен, пријатен некако. Ептен ми одговара. Да не бев кај него втор избор ќе ми беше др. Корнелија, и за нејзе имам само убави зборови слушнато
Со одмориве ме здрмавте, мене краен термин ми е 21ви јуни во најјакото кога се користи стар одмор класика денес сум на преглед, ќе ја прашам да не ми биде изненадување мада искрено претходната бременост бидејќи ми беше преризична секоја втора недела скоро бев на ургентен и ги запознав малтене сите доктори, ниеден не ми остави лош впечсток … така Младен Ристовски само ми беше некако off незаинтересиран така да кој сака нека е на смена … само да си ја донесам на свет мојата убавица здрава и жива
Мислам нема да згрешиш кој и да одбереш, за сите три докторки имам слушнато пофални зборови. Ана ме правеше хистероскопија, топ докторка е.
Jas pa na pocetok koga prokrvarev go nacekav Dr Mladen i iskreno ubav vpecatok mi ostavi. Edinstveno se razocarav ednas vo sistina koga me pregleda sama specijalizantka na dezurstvo . Inace od cel personal do sega sum zadovolna.
И јас сум во август, ќе биде интересно ако ни отидат докторите на одмор баш на пораѓај знаете ли што во тој случај? Дали пораѓа докторот што е на смена или со твојот доктор се договарате за негова замена?