Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    1.998
    Допаѓања:
    4.467
    Др. Јорданчо е извонеден. Ми беше на царскиот, а имав и неколку прегледи кај него.
    Со докторката немам искуство, но верувам дека е добра и стручна.

На Cottontail му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sparkle1985

Sparkle1985 Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    Mene bremenosta mi ja vodi Dr Palcevski, zadovolna sum. Za poragaj zdravje na leto ka ragam :)

На Cottontail му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    2.301
    Мене ме породи предвремено во 18та недела претходната бременост. За жал го изгубив бебето но целиот пораѓај го направи многу не трауматичен и засекогаш ќе сум и благодарна. :u:Дополнително е доста сочуствителна и мила. Експедитивна беше и се се заврши ок, кога ме симнаа на одделение си помислив сакам баш на ваков начин да го родам моето живо и здраво бебе тука за една година.
    :~: Fast Forward 14месеци подоцна - Денес сум 8месеци бремена со второ. За Корнелија имам најубави зборови иско случајно се погоди на ургентен вечерта кога го изгубив бебето, а бременостите ми ги води друг доктор и сега и тогаш но не би ми било проблем да ме пораѓа повторно Корнелија бидејќи беше одлична.

На fragaria, Puffy2019, Anaroz1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Cottontail

Cottontail Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    13
    Tolku se raduvam za tebe i za tvojata hrabrost i uspeh, sigurna sum deka bi bila primer i motiv za mnogu idni majki Ti posakuvam lesna bremenost do kraj i se najubavo so bebushko vo pregratki za eden mesec. I ti blagodaram shto spodeli

На fragaria, Puffy2019 и Baby warrior им се допаѓа ова.
  5. vlaince

vlaince Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    22
    Jas sum kaj Dr.Kornelija sega za sega sum super zadovolna doktorkata e odlicna strucna.Za poragaj isto taa ke bidi megutoa imame vreme sega sum 30+5

На Puffy2019 и Cottontail им се допаѓа ова.
  6. AlexaHard

AlexaHard Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2023
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    13
    Дали знај некој колку е моментално гиниколошки преглед во Систина? И доктор да препорача :) исто дали некој има искуство со Newborn Clinic да сподели.

7. Ariel.20

Ariel.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2020
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    160
    Како си задоволна од др. Палчевски? Сакам и јас кај него, матичната ми го препорача, но не сум била сеуште.

8. Tulip023

Tulip023 Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    50
    Преглед во Систина е 4900 ден.

На AlexaHard му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Larea

Larea Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2020
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    554
    Мене со првото ме водеше и ме породи др.Јорданчо. Препрезадоволна сум и од стручност, грижа и од достапност. Сега ме следи и за второто. Го препорачав и на другарка и она е исто презадоволна од него. Случајно се погодив кај него со првата неуспешна бременост, ми правеше киретажа и премногу ме утеши и ми ја олесни целата ситуација, затоа и си продолжив кај него.

10. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    5.359
    имам слични искуство како членките, и јас првата бременост го изгубив бебето во 5 месец, случајно Корнелија се погоди дежурна вечерта, па она ми правеше киретража, мн ми остави убав впечаток и продолжив да одам кај нејзе, за кратко време останав пак трудна и она ми ја водеше цела бременост и ме породи, сега сум трудна со второ пак сум кај нејзе, така да од мене имаш имаш топла препорака за др Корнелија, и другарки шо одеа кај Јорданчо исто се презадоволни. нема да се згрешиш како и да е. со лесно :)

11. Cottontail

Cottontail Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    13
    So lesno i na tebe, Vi se voshituvam na istrajnosta. Blagodaram sto spodeli, sega veke mi e polesno i jas da odlucam. Cuvajte se :inlove:

На Ladyme, Puffy2019 и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  12. Sparkle1985

Sparkle1985 Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    Jas iskreno sum mnogu zadovolna ubav pristap ima . Dostapen. Sega sum 24 nedela. Samo 2 skrining pravev kaj Dr Dimcev, deka Dr Palcevski ne gi pravi 2 i 3. Za poragaj se nadevam kaj nego no so ogled deka ke sum vo avgust i odmori se ne sakam da se opsednuvam mnogu. Veruvam deka so site bi bilo dobro.

13. Ariel.20

Ariel.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2020
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    160
    Лелее не ми текна ич на одмори (facepalm) јас сум 23та, исто август. Ќе видиме, тоа е. Фала ти :inlove:

На Baby warrior и Sparkle1985 им се допаѓа ова.
  14. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    697
    Жени ајде совет за доктор во плодност.
    Таму сакам да се породам и полека да почнам да си ја водам таму бременоста.
    26 недела сум.
    Знам дека сите се професионални и добри ама најповеќе за Ана Вангелов, Кристинка и Марија имам слушнато.
    Досега бременоста ми ја следи матичниот и сопругот на Ана Вангелов Михајло Вангелов во државна.
    За него имам само пофални зборови, да си одам кај жена му нема да згрешам а. :)

15. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    129
    Јас водам бременост кај др. Јорданчо од 12та недела, сега сум веќе при крај, па здравје тој и ќе ме породи. Човекот е врв, смирен, достапен, пријатен некако. Ептен ми одговара. Да не бев кај него втор избор ќе ми беше др. Корнелија, и за нејзе имам само убави зборови слушнато :)

На Anaroz1, Larea, Baby warrior и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    2.301
    Со одмориве ме здрмавте, мене краен термин ми е 21ви јуни во најјакото кога се користи стар одмор класика :D денес сум на преглед, ќе ја прашам да не ми биде изненадување 8) мада искрено претходната бременост бидејќи ми беше преризична секоја втора недела скоро бев на ургентен и ги запознав малтене сите доктори, ниеден не ми остави лош впечсток … така Младен Ристовски само ми беше некако off незаинтересиран така да кој сака нека е на смена … само да си ја донесам на свет мојата убавица здрава и жива

На Puffy2019, Ani93, olly14 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.145
    Допаѓања:
    3.703
    Мислам нема да згрешиш кој и да одбереш, за сите три докторки имам слушнато пофални зборови. Ана ме правеше хистероскопија, топ докторка е.

На Cvetce_ му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sparkle1985

Sparkle1985 Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    Jas pa na pocetok koga prokrvarev go nacekav Dr Mladen i iskreno ubav vpecatok mi ostavi. Edinstveno se razocarav ednas vo sistina koga me pregleda sama specijalizantka na dezurstvo . Inace od cel personal do sega sum zadovolna.

19. NikoNiko

NikoNiko Нов член

Се зачлени на:
    14 март 2025
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    И јас сум во август, ќе биде интересно ако ни отидат докторите на одмор баш на пораѓај :D знаете ли што во тој случај? Дали пораѓа докторот што е на смена или со твојот доктор се договарате за негова замена?

20. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.136
    Те прашуваат како сакаш, дали да те превземе предложена замена или сакаш по твој избор кај друг.

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.