Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.914
    Допаѓања:
    16.914
    Девојки, тие што ќе се пораѓате во Систина, од која недела треба да се закаже, дали претходно треба да се уплати аванс, дали се договара доктор за пораѓај претходно, со оглед што мене ме фаќаат одморите. За 2 недели сум на преглед секако ќе прашам, но убаво би било и претходно да се информирам.

На fragaria и nice-girl им се допаѓа ова.
  2. olly14

olly14 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    561
    Допаѓања:
    772
    Isto i mene me interesira za remedika, i mene me fakjaat odmori. Dali koga zapocnuva procesot jas i pishuvam na doktorkata ili samoo odam a tamu ja izvestuvaat, i dlai elako e na odmor prethodno dogovarame koj doktor bi prezemal ili toj shto e na smena ?

На fragaria му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    2.300
    Ние направивме депозит од 15.000ден на почеток на 8ми месец. Со тоа добиваш -10% на прегледите и ид 36та недела се бесплатни и вклучени и цтг прегледите. Во систина добив и картичка со попусти во нивниве ресторани -20% во сушико и салваторе. 3 месеци претплата во фитнес центарот пост породилно и три масажи во бременост за кои немам време :$ закажано е се многу однапред ми рекоа кога прашав. Со докторката генерално сум договорена со тоа што пред два дена ми кажа дека има некои денови во јуни кога ќе биде надвор од мк некој стар одмор вероватно па сега што биде нека биде.

На fragaria и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  4. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    2.925
    Јас и се јавив кога тргнав накај болница. Во истиот момент тргна и она бидејќи не беше на смена. Ме превзема Ефремовски додека дојде мојата докторка (ептен ме смири! Секоја чест за докторот); додека ме спремат на бокс дојде докторката. Сакам да кажам дека за додека стигнав во болница и се породам поминаа 20 мин. Се беше брзо. Затоа ти тврдам кај и да е докторот ќе дојде до болница да е со тебе

На olly14 и Ladyme им се допаѓа ова.
  5. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    785
    Допаѓања:
    834
    На првиот пораѓај бев со провокации, ме прими докторката Афродита која и ми ја водеше бременоста. Неа и завршуваше третата смена и си замина дома откако ми стави провокација и ме прегледа. Нон стоп беше во контакт со другите доктори што беа на смена. Истерав и прва и втора и трета. На трета се погоди доктор Симонида каде што околу 1 часот по полноќ се одлучи да ме породат со царски бидејќи не мрднав ни милиметар а почнаа да паѓаат тоновите на бебето. И јавија на докторката да дојде, а пред мене имаше итен царски. Веднаш после тоа мене ме породија, во 4 веќе бев во сала.
    И јас мислам кај кој и да одиш доктор ќе дојде штом му јавиш/јават.

На Ani93, olly14 и Ladyme им се допаѓа ова.
  6. Sunrise!!!

Sunrise!!! Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2023
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    501
    Jordanco Ivanov

7. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    1.996
    Допаѓања:
    4.467
    Кој и да одбереш, нема да згрешиш. Сите се добри и посветени.

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.