Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Zakica88

Zakica88 Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    60
    Колку дена бевте во болница? Царски ли се породивте?

2. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.300
    Допаѓања:
    34.726
    4 мислења и сите за Органџиски.
    Што болница ќе беше ова па само специјално за нив пишуваш на форумов. :D

На Autumn05 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. miray

miray Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Да царски се породив и бев 4 дена во болница, до 5 дена може ама јас сама си побарав на четвртиот да си одам :D

Секој има право да си го сподели своето мислење и искуство, темата е породување во приватна болница. Како сите и јас пред да се породам читав многу па можеби некому ќе биде и ова од помош. Дојдов, си споделив искуство и тоа е тоа. Нема потреба да се контраме, не ме плаќаат Органџиски за реклама чисто ако ве интересира ;) Вие што толку мака имате со нив па не можете да се помирите со коментарите за нив?

4. TamsJ

TamsJ Нов член

Се зачлени на:
    5 април 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, tie sto ste se porodile skoro vo Remedika, sto treba da nosi majkata vo torba: kozmetika? Peskiri? Papuci? Drugo?
    Blagodaram ☺️

5. EnaEnA30

EnaEnA30 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2020
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    398
    Здраво, јас ја прашував сестрата на последното цтг ми кажа само четка и паста, полнач за телефон, чешел и некоја козметика што си користиш. Пешкири, папучи, гаќи, влошки, пумпа, ланолин се си имаат тие.

6. Zakica88

Zakica88 Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    60
    Јас со втората бременост накрај се мислев каде да се породам слушав секакви приказни се побудалев на крај се одлучив Санте … дека уште со првото дете таму си ја следев бременоста таму се породив некако се осеќам таму убаво… сега проблем е што немаат персонал гледам кога одам на контрола и за оваа породување се мислам каде Систина и Ремедика не ми се оди не ми е заради парите повеќе денови се седи таму

7. miray

miray Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Исто и јас, читав многу поделени мислења а јас се мислев Систина и Органџиски и се одлучив за нив. 130000 им е царскиот, ми го одбија авансот и си доплатив до таа сума. Супер се

8. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.333
    Допаѓања:
    3.261
    До кај си ти женска :) не стигам се да испрочитам. Како иде ? Што ќе имаат батковцоте овој пат?

9. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.444
    Допаѓања:
    6.180
    Еднокреветните соби постојат за нас интровертите хахахахха :rofl:.
    Исто, исто и јас, се изнауживав сама два пати, и тоа царски бев. Се гушкав со бебо, им правев фотосесии :D, си гледав серии, си спиев ко ќе ги носеа за прегледи. Никакви посети освен мм на саат време.
    Сега вториот пат ме ставија на прием во двокреветна, а следува еднокреветна во Систина за втор пораѓај ако има слободна нели, абе цело време им напоменував дајте аман ако нема фри ќе си платам :D.

На Aschenputtel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Zakica88

Zakica88 Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    60
    Еве 24 недела сум супер е сега за сега се пак машко :) не ми е судено да имам ќерка тоа е :) нека се живи и здрави само