4 мислења и сите за Органџиски. Што болница ќе беше ова па само специјално за нив пишуваш на форумов.
Да царски се породив и бев 4 дена во болница, до 5 дена може ама јас сама си побарав на четвртиот да си одам Секој има право да си го сподели своето мислење и искуство, темата е породување во приватна болница. Како сите и јас пред да се породам читав многу па можеби некому ќе биде и ова од помош. Дојдов, си споделив искуство и тоа е тоа. Нема потреба да се контраме, не ме плаќаат Органџиски за реклама чисто ако ве интересира Вие што толку мака имате со нив па не можете да се помирите со коментарите за нив?
Zdravo, tie sto ste se porodile skoro vo Remedika, sto treba da nosi majkata vo torba: kozmetika? Peskiri? Papuci? Drugo? Blagodaram ☺️
Здраво, јас ја прашував сестрата на последното цтг ми кажа само четка и паста, полнач за телефон, чешел и некоја козметика што си користиш. Пешкири, папучи, гаќи, влошки, пумпа, ланолин се си имаат тие.
Јас со втората бременост накрај се мислев каде да се породам слушав секакви приказни се побудалев на крај се одлучив Санте … дека уште со првото дете таму си ја следев бременоста таму се породив некако се осеќам таму убаво… сега проблем е што немаат персонал гледам кога одам на контрола и за оваа породување се мислам каде Систина и Ремедика не ми се оди не ми е заради парите повеќе денови се седи таму
Исто и јас, читав многу поделени мислења а јас се мислев Систина и Органџиски и се одлучив за нив. 130000 им е царскиот, ми го одбија авансот и си доплатив до таа сума. Супер се
Еднокреветните соби постојат за нас интровертите хахахахха . Исто, исто и јас, се изнауживав сама два пати, и тоа царски бев. Се гушкав со бебо, им правев фотосесии , си гледав серии, си спиев ко ќе ги носеа за прегледи. Никакви посети освен мм на саат време. Сега вториот пат ме ставија на прием во двокреветна, а следува еднокреветна во Систина за втор пораѓај ако има слободна нели, абе цело време им напоменував дајте аман ако нема фри ќе си платам .
Еве 24 недела сум супер е сега за сега се пак машко не ми е судено да имам ќерка тоа е нека се живи и здрави само