Породување во приватна болница

Discussion in 'Бременост' started by femina21, Dec 25, 2013.

1. cocopuff

cocopuff Популарен член

Како имате енергија и време 3 дена за частењето да зборите :D
    Ок е да се однесе благце, ок е и да не се однесе. Сите еднакво се радуваме и си ги сакаме бебињата и не значи дека ако не почастите дека не сте задоволни од услугатс. Некои луѓе имаат мерак да си почастат, некои сметаат дека е мито ете.
    Јас првиот пат не однесов ништо, сега однесов 3 бонбоњери кај сестрите пошо се скапаа од работа тие денови беше ненормална гужва и ми беше мерак.

Skyler81, fragaria, Cherry333 and 6 others like this.
  2. Iva:)

Iva:) Популарен член

После системот е крив, а ние го создадовме и еве го одржуваме системот таков каков што е. Частењето е непотребно и не е мерило на тоа колку некој е задоволен и среќен. Непотребно е колку што е непотребно и во други институции, социјално, општини и слично. Никако да мрднеме со колективната свест и менталитетот за жал.

LaTama, ForeverYoung, Mimmi39 and 4 others like this.
  3. АнаМаријаД

АнаМаријаД Популарен член

Во понеделникот кога ми закажаа прием за четврток отидов уште одма и им кажав и таа од шалтерот рече одма ке запише и после кога отидов на прием одма соба обезбедено еднокреветна се што треба.

Puffy2019 and Anaroz1 like this.
  4. Carpe Diem New

Carpe Diem New Истакнат член

Јас не ни знаев што ме следува за втор пораѓај, голема разлика ми се децата. Самите ме сместија во еднокреветна и ми кажаа дека има свечена вечера :D ова лани летото.

АнаМаријаД likes this.
  5. Orchidea

Orchidea Популарен член

Па не частев јас. Ниту му реков да донесе. На тие пари што ги дадов не планирав да частам затоа што некој си ја сработил работата за која зема плата. И јас работам и ме плаќаат за тоа што сум го сработила, не очекувам некој да ме части. И искрено, не ни приметив дали ти си пишала или некоја друга. Јас не частев, мм частеше. Затоа пишав дека исто му се радуваме на детето.