Женски има некоја денес што ќе оди на цтг во Ремедика? Мојата докторка е на одмор па ме интересира кој доктор е денес на работа
Супер доктор имам одено кај него на преглед кога мојата др не беше на работа кога беше уште во Санте.
Денед бев до Струмица нешто по работа и на пат загледав Поликлиника Мартини, некој си доктор Маџунков, читав и тука е фален по темиве. Да не знае некоја цена за породување таму ? Се јавував не ми крева никој.
Мислам дека таму не пораѓаат и он и жена му едно време беа на Гак после по приватниве сеа мислам дека се во струмица во општата болница не ме држи за збор
Jas sum vo sistina i dvete bremenosti mi gi vodeshe i me porodi irena shuplinovska i sum prezadovolna
Дали имате информации за цени за породување во Систина, дали се сменети од денес? Не ми креваат на телефон. Најавија “намалени цени на сите услуги” зависно од докторот кој е одбран, а всушност им се зголемени. Скрининг кај Димчев е 1000 ден поскапо од денес. Не знам што им е “намалено”.
И јас денес добив емаил дека различни цени ке се кај различен доктор зависело од неговото звање јас се одлучив за Палчевски ќе видам кај него која цена е породување.
Нема онлајн, скрининг 8700 денеска наплатено. Ај те молам ако не ти е тешко пиши тука или во приватна порака колку ќе ти кажат за двата пакети, мене не ми креваат уште.Без осет се со цениве, почнувам да размислувам за други опции, пошто ова веќе е безобразно.
Важи ќе пишам кога ќе ги добијам не креваат јас таман се одлучив Систина ама ќе видам накрај од цената која ќе ми ја кажат за Палчевски
Аман бе па вистина е премногу. И која е поентата на тоа да зависи цената од тоа кој те пораѓа? Да ги олабават малку попознативе доктори или?
Јас во јули платив 6900 со попуст од 7700 намалена пошто имам родено таму. Какво е ова покачување бре? Ок, супер, во 90та минута треба да си барам друга болница. Ова не е нормално и не е ок да качиш 20000 денари, па уште рекламираш намалено, пази. Дефинитивно не одам кај нив.