Породување во приватна болница

Дискусија во 'Бременост' започната од femina21, 25 декември 2013.

1. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.014
    Допаѓања:
    3.977
    Мене ме породи Ирена иако не ми ја водеше бременоста, мојата докторка замина на одмор мене ми пукна водењак и Ирена беше дежурна, на молба на мојата докторка остана за да ме породи после дежурство. Инсистираше цело време за царски дека бебето било горе … ама јас инсистирав да чекаме и се породив природно. На крај ми вика дај рака да пукне ептен упорна мајка :*: ок ми се виде прв пат ја видов ја запознав дента, млада, позитивна, релаксирана така лабава докторка на шала. Супер ме соши и со епизиотомија бев немам последици засега доле :hai:

2. ♤the girl&

♤the girl& Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2022
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    272
    Mene Irena Shuplinovska mi e vodeshe cela bremenost mi pukna doma vodenjakot i se javiv i kazav ne sum na smea sega ke se javam koj e desuren odi koga otidov taa veke imashe kazano odma me zema i dodeka se otvarav me pobara na telefon uste nekolku pati , desurnata doktorka e barase da prasuva kako e sostojbata se ova bese pred 2 dena ne beshe dezurna ama dojde od doma vo 1 saat noke za da me porodi , nema da zgreshesh , pred se e drugar pa doktor nemam ni eden losh zbor i nema da zgreshesh ,

3. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.612
    Допаѓања:
    5.983
    да се надоврзам на другиве мислења. и јас ја запознав докторката додека мојата беше на одмор. направив неколку прегледи кај докторката, од односот бев многу задоволна, убав впечаток ми остави.