Мене ме породи Ирена иако не ми ја водеше бременоста, мојата докторка замина на одмор мене ми пукна водењак и Ирена беше дежурна, на молба на мојата докторка остана за да ме породи после дежурство. Инсистираше цело време за царски дека бебето било горе … ама јас инсистирав да чекаме и се породив природно. На крај ми вика дај рака да пукне ептен упорна мајка ок ми се виде прв пат ја видов ја запознав дента, млада, позитивна, релаксирана така лабава докторка на шала. Супер ме соши и со епизиотомија бев немам последици засега доле
Mene Irena Shuplinovska mi e vodeshe cela bremenost mi pukna doma vodenjakot i se javiv i kazav ne sum na smea sega ke se javam koj e desuren odi koga otidov taa veke imashe kazano odma me zema i dodeka se otvarav me pobara na telefon uste nekolku pati , desurnata doktorka e barase da prasuva kako e sostojbata se ova bese pred 2 dena ne beshe dezurna ama dojde od doma vo 1 saat noke za da me porodi , nema da zgreshesh , pred se e drugar pa doktor nemam ni eden losh zbor i nema da zgreshesh ,
да се надоврзам на другиве мислења. и јас ја запознав докторката додека мојата беше на одмор. направив неколку прегледи кај докторката, од односот бев многу задоволна, убав впечаток ми остави.