Санте многу малку персонал имаат малку доктори, а сестрите ке се случи таму и без да ги викнеш да дојдат и да те прашаат нешто да не ти треба за разлика од тука каде ниту еднаш ниедна не влезе ако не повикаш и се однесуваат многу дрско кога ги викнеш ништо не ти објаснува
Ne ja znam logikata nitu politikata, spodeluvam shto mi beshe kazhano koga se javiv da prasham. Prashaj si i ti za posigurno ako te interesira. Eve i na @Ultras1312 i go kazhale istoto
Pozdrav svima, zamolila bih ako neko zna, koja je cena za Korneliju u Sistini za spontani porođaj? I da li imaju Dianatal gel ili treba da se donese, kao i mrežasti ulošci i gaćice?
Не ја силете Систина, одете во Жан Митрев, предобри услови, доктори, сестри а поефтино доста и нема дополнителни трошоци
Точно така ви го пишав моето искуство Систина за толкава сума на пари грижа оцена нема ни 0 . Катастрофа
не се сложувам со твоеото мислење,во Систина има оддел за гинекологија и акушерство од 2001 година, а Жан Митрев пред некој месец отворија оддел за породување ...
Па тоа не значи дека незнаат да работат докторите сигурно не би отвориле центар за породување без добри доктори посебно не таква болница на крај краева е како ќе ти се погоди и доктор и сестри и на крај господова работа
Tocno, u zan mitrev malku guzva da gi fati ke ne mozat u gaz da se cepnat, ne se razrabotani ko sto treba, zatoa e i taa cena inace cenata bi bila ohooo.... U sisitna imate paleta na ginekolozi i akuserki, plus sigurno se poiskusni za razlika od zan mitrev....
Баш затоа почнуваат да наликуваат на државна болница, само што плаќаш многу повеќе. На закажан преглед имам чекано 2+ саати, прегледи по 2 мин. А си имаат и они дрски и безобразни сестри. Распукана цела доле, крпена и викам не можам да седнам на стол, ми превртува очи, па “зашто ма така го држиш бебето, нема да се скрши”, со презир… Зашто прво ми е и не знам и најнежно што можам го кревам за да не го повредам. Кажи, научи ме, не ми се понашај како идиот. Една беше таква до душа, и ги броев саатите до крај на смена и криво ми е името што не и го видов. Години после, уште памтам колку плачев во болница за побрзо да си одам. Далеку од тоа дека се цвеќе за мирисање. За некои работи се ок, за некои не. Секој со своето искуство.
Давај си ги парите тогаш во Систина. Јас пишувам од лично искуство не од рекла казала муабет, и ова скрос не ви држи место нови се и затоа не се добри, има доста добри доктори, достапни апсолутно 24/7, сестрите, акушеркитњ, педијатрите с епрестручни, професионални и посветени…. Не викам дека во Систина не е така, но во поглед на цените апсолутно истиот третман го имаш во Жан Митрев
Вие од искуство пишувате или? Јас кога се породив одделот беше полн, преполн, на ниту една од нас што бевме таму не ни беше ускратена нега и внимание
Не дај боже нешто да се деси систина одма во државна праќаат не само систина секоја приватна жив пример беше со ковидот позитивни не пораѓаа не дај боже и предвреме родени нема шанси во приватна одма во државна праќааат затоа да ти се погоди и со господ напред и со лесно на сите да ни биде
Operiraat srce vo Zan, plus so najdobra higiena, kje ne mozele za poragjaj da se snajdat. Kako da ne.
a si bila?!? kao sistina nema dobra higiena? sporedbava ti e glupa, meshash babi i žabi. Zatoa ene go Nenad Lazarov izbega od zan mitrev poso se mnoogu "spremni" za ginekologija. Za srceto ne zborime zborime za sasvem druga granka. Sum imala prilika i tamo i tamo. Ama nejse nemam sho da se doobjasnuvam na muabetive tvoi od rekla kazala. Prijatna vecer.