Форумџика на годината

Породување во приватна болница

Discussion in 'Бременост' started by femina21, Dec 25, 2013.

1. Zakica88

Zakica88 Истакнат член

Санте многу малку персонал имаат малку доктори, а сестрите ке се случи таму и без да ги викнеш да дојдат и да те прашаат нешто да не ти треба за разлика од тука каде ниту еднаш ниедна не влезе ако не повикаш и се однесуваат многу дрско кога ги викнеш ништо не ти објаснува

Fudbalgirl likes this.
  2. Cottontail

Cottontail Истакнат член

Ne ja znam logikata nitu politikata, spodeluvam shto mi beshe kazhano koga se javiv da prasham. Prashaj si i ti za posigurno ako te interesira. Eve i na @Ultras1312 i go kazhale istoto

3. Gossipgirl31

Gossipgirl31 Истакнат член

Nekoe ponovo iskustvo so remedika? Dali ima dopolnitelni trosoci? Kako ste pominale?

4. ♤the girl&

♤the girl& Истакнат член

Nie nokta pobaravme apartman nemashe sloboden druguot den koga se oslobodi me premestija

5. Enni77

Enni77 Нов член

Pozdrav svima, zamolila bih ako neko zna, koja je cena za Korneliju u Sistini za spontani porođaj? I da li imaju Dianatal gel ili treba da se donese, kao i mrežasti ulošci i gaćice?

SimV likes this.
  6. Gossipgirl31

Gossipgirl31 Истакнат член

112 000 e kaj Kornelija, za gelot ne znam ama imaat i gaki i vloski

Enni77 likes this.
  7. NanaMal

NanaMal Истакнат член

Не ја силете Систина, одете во Жан Митрев, предобри услови, доктори, сестри а поефтино доста и нема дополнителни трошоци

8. poker_face

poker_face Популарен член

Која е цената во Жан Митрев за породување?

Enni77 likes this.
  9. Zakica88

Zakica88 Истакнат член

Точно така ви го пишав моето искуство Систина за толкава сума на пари грижа оцена нема ни 0 . Катастрофа

ElenaLizzie, Aschenputtel and Enni77 like this.
  10. NanaMal

NanaMal Истакнат член

130 carski/ 95 prirodno

11. Fani80

Fani80 Истакнат член

не се сложувам со твоеото мислење,во Систина има оддел за гинекологија и акушерство од 2001 година, а Жан Митрев пред некој месец отворија оддел за породување ...

12. Fudbalgirl

Fudbalgirl Истакнат член

Па тоа не значи дека незнаат да работат докторите сигурно не би отвориле центар за породување без добри доктори посебно не таква болница на крај краева е како ќе ти се погоди и доктор и сестри и на крај господова работа

Luna88 likes this.
  13. maremarence

maremarence Активен член

Tocno, u zan mitrev malku guzva da gi fati ke ne mozat u gaz da se cepnat, ne se razrabotani ko sto treba, zatoa e i taa cena ;) inace cenata bi bila ohooo.... U sisitna imate paleta na ginekolozi i akuserki, plus sigurno se poiskusni za razlika od zan mitrev....

Anastasia579, Gossipgirl31 and Enni77 like this.
  14. ElenaLizzie

ElenaLizzie Истакнат член

Баш затоа почнуваат да наликуваат на државна болница, само што плаќаш многу повеќе. На закажан преглед имам чекано 2+ саати, прегледи по 2 мин. А си имаат и они дрски и безобразни сестри. Распукана цела доле, крпена и викам не можам да седнам на стол, ми превртува очи, па “зашто ма така го држиш бебето, нема да се скрши”, со презир… Зашто прво ми е и не знам и најнежно што можам го кревам за да не го повредам. Кажи, научи ме, не ми се понашај како идиот. Една беше таква до душа, и ги броев саатите до крај на смена и криво ми е името што не и го видов. Години после, уште памтам колку плачев во болница за побрзо да си одам. Далеку од тоа дека се цвеќе за мирисање. За некои работи се ок, за некои не. Секој со своето искуство.

15. NanaMal

NanaMal Истакнат член

Давај си ги парите тогаш во Систина. Јас пишувам од лично искуство не од рекла казала муабет, и ова скрос не ви држи место нови се и затоа не се добри, има доста добри доктори, достапни апсолутно 24/7, сестрите, акушеркитњ, педијатрите с епрестручни, професионални и посветени…. Не викам дека во Систина не е така, но во поглед на цените апсолутно истиот третман го имаш во Жан Митрев

Luna88 and Aschenputtel like this.
  16. NanaMal

NanaMal Истакнат член

Вие од искуство пишувате или? Јас кога се породив одделот беше полн, преполн, на ниту една од нас што бевме таму не ни беше ускратена нега и внимание

17. Fudbalgirl

Fudbalgirl Истакнат член

Не дај боже нешто да се деси систина одма во државна праќаат не само систина секоја приватна жив пример беше со ковидот позитивни не пораѓаа не дај боже и предвреме родени нема шанси во приватна одма во државна праќааат затоа да ти се погоди и со господ напред и со лесно на сите да ни биде :)

18. Black girl

Black girl Форумски идол

Kako da ne. Sistina ima za predvreme rodeni, samo ako si spremen da platish.

19. Black girl

Black girl Форумски идол

Operiraat srce vo Zan, plus so najdobra higiena, kje ne mozele za poragjaj da se snajdat. Kako da ne.

20. maremarence

maremarence Активен член

a si bila?!? kao sistina nema dobra higiena? sporedbava ti e glupa, meshash babi i žabi. Zatoa ene go Nenad Lazarov izbega od zan mitrev poso se mnoogu "spremni" za ginekologija.
    Za srceto ne zborime zborime za sasvem druga granka.
    Sum imala prilika i tamo i tamo. Ama nejse nemam sho da se doobjasnuvam na muabetive tvoi od rekla kazala.
    Prijatna vecer.

Djulija, simoncelicius and Cottontail like this.