Дозволено е, големата беше доле со маж ми додека средија се и само се качија горе по мене да ме земат, се сликавме и тоа е тоа, не пуштаат внатре во соба секако.
Женски, тие што сте се породиле во Систина по втор пат, дали сите добивте апартман/едно креветна соба? дали принципот е first come, first served или постои “закажување” поготово ако си со царски па знаеш и ден на прием? Фала ви
Апартман добиваш ако имаат слободно во моментот. Јас со пукнат водењак и природен пораѓај, не добив првиот ден, ме сместија со цимерка, но веднаш штом им се ослободи ме преместија. За закажано можеби и можеш да договориш, прашај си најдобро таму.
Здраво, се размислувам за пораѓај во Систина кај др.Младен или др.Корнелија, па ако може да споделите искуства илии препорака кој да се избере
Имаш поназад баш во оваа тема искуства и за кај двајцата. Баш јас неодамна имам пишано тука за искуство кај Корнелија.
Da ve zamolam da spodelite iskustvo, na pregled denes doktorot vide deka sum 2 cm otvorena, mi kaza vo ponedelnik da dojdam povtorno na pregled.
Со 1 цм бев па безмалку 2 недели Дури и чучневи правев за да почне ама никако. Е ќе те тераат на 2-3 дена да одиш
Ги има на веб сајтот, имаш поскапа и поефтина категорија на доктори, разлика дали сакаш нифти тест и дали си природно или со царски.
Како што ти пишала членката, најдобро види сега колку се, затоа што јас откако се породив извадија две категории на цени, зависно кој доктор ќе те породи. И совет од мене ти е, ако решиш да се пораѓаш таму, да си дадеш аванс за да платиш по сегашни цени, па и ако случајно пак зголемат, тебе ќе ти остане помалата цена.